Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia !!!

Dziewictwo trzymam dla "tego jedynego".

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?
baldur - no to sie opisz. Zobacze na ile sie pomylilam.

Lomu, a nie piszesz o Beliarze? Zresztą, whatever, co to jakieś babcine ploteczki przy kawce? Student, a skąd wiesz? I jak to się ma do tematu?

Fikuśna, odkryłaś kolejną prawdę życiową. Masz dziś dobrą passę tylko, że pomyliłaś się co do moich pragnień.

Fiku i Wilczyca znalazły wspólnego wroga. Na chwilę zawiesiły wzajemne niechęci dochodząc do wspólnego wnioski - dziewictwo to nie błona. Dziewictwo to stan umysłu:)

Amelija, chyba Cię Chrystus opuścił jeżeli liczysz na to, że napiszę tu coś o sobie? :D

O, kurde... Chyba rzeczywiście o Beliara mi chodziło:) Dawno go nie widziałem i nicki mi się pomieszały:P Podobnie piszą. Hm.... Beliar chyba jest, imo wszystko bardziej reformowalny i otwarty na poglądy innych.

"Fiku i Wilczyca znalazły wspólnego wroga. Na chwilę zawiesiły wzajemne niechęci dochodząc do wspólnego wnioski - dziewictwo to nie błona. Dziewictwo to stan umysłu" Pffff Nie ma mowy wredoto, wsadź sobie gdzieś ten kisiel!:P Odchyły w żadną ze stron nie są dobre, przynajmniej wg mnie

"Fiku i Wilczyca znalazły wspólnego wroga. Na chwilę zawiesiły wzajemne niechęci " Ja słabszych nie biję ;)

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur- az tak zle .. ? To chociaz w skrocie napisz to co pisales do tej pory. Przysieglabym ze jestes prawikiem. Mylilam Cie z Bieliarem. napisz przynajmniej czym sie roznisz od Beliara. O reszte zapytam dziewczyny.

Ale tylko podobieństwa ze sobą wytrzymują. :p Poza tym skąd ja bym wziął taki wielki pałac, żeby pomieścić jej ego. :D

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ? Baldur- az tak zle .. ? To chociaz w skrocie napisz to co pisales do tej pory. Przysieglabym ze jestes prawikiem. Mylilam Cie z Bieliarem. napisz przynajmniej czym sie roznisz od Beliara. O reszte zapytam dziewczyny. Ale co niby jest źle? Podaj mi chociaż jeden powód dla którego miałbym się tu spowiadać. :)

Ale, ale Baldur wysyłałeś mnie w siną dal. Jednak poczekam aż usłyszę tętent kopyt...to będzie znaczyć, ze przybędzie do mnei ON:classic_cool: Notabene, ze swoim ego jakoś nie masz kłopotu:P Służę pomocą.... pomyślmy baldur nie ma 18 lat i nie jest prawiczkiem. To go chyba różni od Beliara:)

Gość Zuzanna Amelia ?
Zaspokojenie mojej ciekawosci .

Gość Zuzanna Amelia ?
Jesli mam bazowac na tym co napisal tu do tej pory to bardzo trudno mi uwierzyc , ze baldur ma wiecej niz 18 lat i ze nie jest prawiczkiem.

[zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Ale, ale Baldur wysyłałeś mnie w siną dal. Jednak poczekam aż usłyszę tętent kopyt...to będzie znaczyć, ze przybędzie do mnei ON Notabene, ze swoim ego jakoś nie masz kłopotu Fakt ze swoim ego nie mam problemu, bo ja nie zakładam 10 tematów dziennie manifestując na siłę całemu światu swoich poglądów. Amelija, zaspokajanie Twojej ciekawości jakoś nie jest moim marzeniem. :P

Jesli mam bazowac na tym co napisal tu do tej pory to bardzo trudno mi uwierzyc , ze baldur ma wiecej niz 18 lat i ze nie jest prawiczkiem. I stąd się bierze podobieństwo do Beliara:D To ten sam gość pewnie;)

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur - prosiles o podanie powodu a nie forme spelniania Twoich marzen.

Baldur, i na dodatek nie lubisz zaspokajać dam...egoista:classic_cool: Dziw, że jeszcze kafeteria zipie skoro ega wszystkich tutaj są tak ogromne :D

Gość Zuzanna Amelia ?
Lomu - a Ty wlasciwie to kto ? Bo tez nie znam.

Fikuśna zapomniałaś jeszcze o swoim narcyzmie. :D Lomu, tak, tak. Jesteś na dobrym tropie. Masz takie umiejętności dedukcyjne, że śmiało możesz zakładać firmę detektywistyczną. Wymieciesz Rutkowskiego jak nic. :D

"Zuzanna Amelia ? Lomu - a Ty wlasciwie to kto ? Bo tez nie znam." Ty Zuzanno też znana nie jesteś;)

Gość Zuzanna Amelia ?
Poziom frustracji wskazuje na prawika....

Amelija, Twój powód nie motywuje mnie do działania. Wilkowa a i owszem lubię zaspokajać ale to ja wybieram obiekt zaspokajania.:P

Amelija, nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz. :P

Gość Zuzanna Amelia ?
Lomu - to sie mylisz. mam wiecej podszywow niz offerma. Nawet ten temat zalozyl podszyw. Jest tlum ludzi, ktorzy probuja sie pode mnie podrabiac. Zobacz jak czesto pojawiaja sie nicki pochodzace od Zuzanny/Zuzi albo Amelii. Nikt nie jest tak slawny jak ja.