Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia !!!

Dziewictwo trzymam dla "tego jedynego".

Polecane posty

Gość piiuuiii..1
zgadzam sie.. z pierwszym razem trzeba poczekac na tego jedynego... nie spieszyc sie i nic na sile tylko dlatego zeby miec to za soba,

Gość usdsd
hahahaha to czekaj skoros glupia. Jak widac ponad 30 na karku i sie nie doczekalas, jeszcze z 10 lat i przyjdzie menopauza. A tu dupa blada, nawet sobie nie pobzykalas w zycou.

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ? Baldur - Ja nie jestem Amelija tylko Zuzanna Amelia. Teraz Ty pomyliles nick. Od dawna jestes na kafe ? Niczego nie pomyliłem tylko nie piszę nicków dosłownie co widać w innych postach ale to chyba dla Ciebie zbyt subtelne do zauważenia. :)

Gość Zuzanna Amelia ?
Przykro mi ale nie czytalam Twoich postow.

Normalnie fikuśna jestem pod wrażeniem. W końcu zrobiłaś pożytek ze swoich zwojów, jakież to odkrywcze stwierdzenie. Dużo czasu zajęła Ci ta dedukcja? :D

Baldur nei pisze dosłownie bo ma potrzeba bycia oryginalnym :classic_cool: ciekawe why... Aha, czyli w itp mieści się wszystko a zarazem nic? Fiku, bo baldur zazdrosci po prostu, że stracił męska cnotę :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] Zuzanna Amelia ? Baldur - Ja nie jestem Amelija tylko Zuzanna Amelia. Teraz Ty pomyliles nick. Od dawna jestes na kafe ? Chyba jednak czytasz skoro zarzucasz mi, że się w nich pomyliłem. :)

ale taka prawda, pojawia się by kpić z przekonań innych, samemu tęskniąc do tych staromodnych wartosci :)

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur czy Ty jestes nowe wcielenie ZS ?

Baldur czy Ty jestes nowe wcielenie ZS ? ZS = Zakompleksiony Smyrator jajec własnych???

Gość Zuzanna Amelia ?
ZS = Zakompleksiony Smyrator jajec własnych??? Bardzo ladne

Wilkowa, 'itp" jest dla domyślnych i inteligentnych a co do potrzeby bycia oryginalnym to raczej koleżanka fikuśna bardziej tu pasuje. Jednak mam dla Ciebie radę. Weźcie się z fikuśną za rączki i pobiegnijcie w siną dal do swojego oryginalnego świata szukać swoich idealnych facetów. :D

fiku mikuuu ale taka prawda, pojawia się by kpić z przekonań innych, samemu tęskniąc do tych staromodnych wartosci Nie przekonań tylko zabobonów ciemnogrodu a poza tym, to chyba na tym opiera się funkcjonowanie forum. Na dyskusji i wymianie poglądów a nie na towarzystwie wzajemnej adoracji i solidarności jajników. :D

Jak Fikuśna i Wilczyca mają gdzieś iść, to ja tym razem kisiel przyniosę. :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia ?
O gustach nie ma dyskusji. Krwawa a moze umow sie z Looooserem ? Moze sie okazac ze do siebie pasujecie.

ale przyznaj się baldur, tęsknisz, chcialbyś żeby to cie spotkało, taka szczera naiwna miłość :) to czuć i możesz zgrywac twardziela a nic ci to nie pomoże :)

Gość ijuoil
O kisiel trzeba na deser zrobic, dobrze, ze mi przypomnieliscie.

Jeśli dla Ciebie wartość faceta sprowadza się do jego prawictwa, to gratuluję światopoglądu. Całe szczęście, że nie jestem taki wartościowy. :D

"Krwawa a moze umow sie z Looooserem ? Moze sie okazac ze do siebie pasujecie." Tak, w długie zimowe wieczory ja będę trzymać zdrapki a on będzie je drapał. :) Moje marzenie

Gość Zuzanna Amelia ?
Czy ktos mi cos opowie o Baldurze? Bo jakos nie kojarze tej postaci. Dziewczyny rzuccie cos w kilku zdaniach : Rozgoryczony stray kawaler czy porzucony przez zone rozwodnik ? Wiek - stawiam na chrystusowy. Kolr oczu -niebieskie. Kolor wlosow - szatyn. Wzrost sredni, waga wysoka , tendencja to otylosci i krepa budowa ciala . Nalogi - papierosy i hazard. Zgadza sie ?

"Jeśli dla Ciebie wartość faceta sprowadza się do jego prawictwa, to gratuluję światopoglądu. Całe szczęście, że nie jestem taki wartościowy" Muszę coś pisać czy już sam doszedłeś? ;)

Fikuśna, przeżyłam już naiwną miłośc i więcej już nie potrzebuję. Poza tym co ma miłość do dziewictwa, niedziewica nie może juz kochać? Znowu się naćpałaś czy remisja choroby?

Zuzanna. Baldur jest w okolicach matury. Ni wyobrażaj sobie za wiele ;)