Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna Amelia !!!

Dziewictwo trzymam dla "tego jedynego".

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur - nie probuj mnie prowokowac.

Gość Trent Easton
Zuzanna, czemu się nie zaczernisz?

[zgłoś do usunięcia] Nieboszczyk z Montmartre "owszem lubię zaspokajać ale to ja wybieram obiekt zaspokajania. " Klient płaci to klient wymaga i wybiera Żenada. Skoro ja miałbym za coś płacić matołku, to mnie by zaspokajano. Zacznij myślęc o ile masz czym. :P

"owszem lubię zaspokajać ale to ja wybieram obiekt zaspokajania. " Klient płaci to klient wymaga i wybiera" To Ty baldur w ten sposób?:D Czy jesteś myśliwy?:P

Chodziło mi o to Zuzanno, że na pomarańczowo piszesz, więc właściwie możesz być kimkolwiek.

Gość Zuzanna Amelia ?
Lubie pomarancze. Coraz bardziej jestem przekonana ze baldur to sfrustrowany prawik.

a po co "trzymac" dzieictwo ?;-))) liczysz ez ten co pzrekluje blonke to ja zechce na pamiatke zatzrymac czy co;-))

[zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Są faceci co lubią dominacje, a gdy żadna nie chce ich zdominować to cóż im pozostaje.... Twoje prawdy życiowe są porażające. Niestety nie trafiane co do mnie. Przykro mi, że znowu się pomyliłaś. :P

[zgłoś do usunięcia] ROR a po co "trzymac" dzieictwo ? liczysz ez ten co pzrekluje blonke to ja zechce na pamiatke zatzrymac czy co Przecież trzeba jakoś wytłumaczyć brak powodzenia u facetów. :D

"Lubie pomarancze. Coraz bardziej jestem przekonana ze baldur to sfrustrowany prawik." Nadal nie wiem, kim jesteś. Baldur to zdecydowanie Sfrustrowany Prawik.:D

jeżeli powdzenei u facetów przeliczasz na partnerów seksualnych to żal mi ciebei, prawdizwe powiodzenei to takei keidy facet chce z tobą być i spedzać czas, a nie ze względu an seks :O

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur ale Tobie raczej nie grozi ze bedziesz cokolwiek przekluwal wiec o co tyle stresu?

"Twoje prawdy życiowe są porażające. Niestety nie trafiane co do mnie. Przykro mi, że znowu się pomyliłaś" A moja first pomylka to z hormonami? BTW, czyli nie ma w ogóle nigdzie takich facetów? Szkoda;) Chyba ktoś jest egocentrykiem, pisałam odnośnie tego, ze klienci wyłącznie są zaspokajani:)

Lomu takie słowa ze strony kociary to nawet komplement. :D Fikuśna, tak sobie tłumacz tylko dlaczego tak desperacko szukasz faceta? Amelija, jesteś wróżką?:P Wilkowa, tak jestem egocentrykiem bo nie zgadzam się z waszymi poglądami. Masakra normalnie. Idę spać a wy to sobie jeszcze dyskutujcie. Może uda wam się jeszcze dojść do czegoś... normalnego. :D

Gość Zuzanna Amelia ?
Baldur - nie jestem wrozka. I juz wychodze z tematu bo nic ciekawego nie piszesz. Bawcie sie dobrze.

A które moje słowa konkretnie uznałeś za komplement?

Gość hyujikol
stare dziewictwo trza chyba przebic metrowym kuktasem lub mlotem pneumatycznym

Gość viergeee
a w noc poslubna powie mam błone i nie zawaham sie jej uzyc