Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psyyycholozzzka

Ile zarabia psycholog?

Polecane posty

Gość Psyyycholozzzka

Czy jest tu jakiś psycholog? Ile zarabiacie i gdzie? Ja jestem psychologiem i wstyd pisać. Jestem ciekawa czy u innych tez jest tak "różowo"...

Gość uhyuih
Bo za duzo was i tyle.

Gość ihuynyngu
kierunek dla tępaków

Gość taka sobie ja, nooo
napisz ile zarabiasz, opłacało się? chciałam iść na psychologię, ale pewnie bym wylądowała na kasie w biedronce, więc wybieram ścisły kierunek

Gość pochwalice sieeeee
wszysycy tacy madrzy, ale jak ktos szedl 7 lat temu na studia to byl b. dobry kierunek, w ciagu 4 lat rynek sie zmienil diametralnie i nastapilo przesycenie, ale rozumiem ze tu sami znawcy mikro i makroekonomi siedza ktorzy ukoczyli mechanike silnikow odrzutowcow i pracuja w nasa, pochwalcie sie zatem

Gość czerwone wzgórza
psycholog to coś jak Amelia tarot :D:D:D:D:D:D ten zawód to wymysł dla nieudaczników ,nie ma czegoś takiego dam przykład mam chłopaka baaaardzo aktywnego i tak średni raz w tygodniu jestem a raczej byłam wzywana do szkoły bo syn jeździ windą dla niepełnosprawnych bo syn podłożył gumę do żucia koleżance na krzesełko bo syn podgląda koleżanki w szatni od wuefu:O :D:D jupiii;) młoda koza po studiach ,średni inteligentna chciała się wykazać,pogrzebałam w jej życiorysie i poszłam z mężem na rozmowę ale zażyczyliśmy obecności pani dyrektor pani psycholożka już w szkole nie pracuje i mam nadzieję ,że w innej też pracy nie znajdzie:) porażka to zawód psychologa

Gość takaaa jednaaaa
Studia skonczylam 6 lat temu, moja kolezanka ze szkoly sredniej skonczyla psychologie na UW i teraz prowadzi jakas fundacje i niezle sobie radzi. Wtedy gdy zaczynala (11lat temu) to byl ok kierunek. Ja skonczylam SGH i obecnie pracuje w USCIS, mieszkam w USA. A teraz isc na psychologie to glupota czy to w Polsce czy w USA, zasila sie szeregi bezrobotnych.

Gość doadjc
up up

Gość croatia326
Zarobki są uzależnione od wiedzy, umiejętności i doświadczenia. Dlatego warto dbać o ciągły rozwój, szkolenia to nieodłączna część życia psychologa. Z takich ciekawszych ofert jaką ostatnio znalazłam wydaje mi się być warsztat z Dysfunkcji seksualnych kobiet, który odbędzie się w Centrum CBT w Warszawie. Planuję się na niego wybrać, ponieważ już raz korzystałam z oferty tej placówki i jestem zadowolona