Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaNoa

zespół policystycznych jajników

Polecane posty

Gość onaNoa

Witam. Dzisiaj byłam u ginekologa i powiedział mi ze mam zespol policystcznych janików, doradzil abym szybko zaszla w ciąże bo pozniej może być to duży problem. Jest to dla mnie szok. Nie jestem jeszcze gotowa na dzieci. mam 24 lata. Czy któraś z Was ma podobny problem>??? Czy naprawde jest taki problem z zajściem w ciąże????? Proszę o odpowiedz

Gość kukiw
ciesz sie, że nie cierpisz na zespól downa wtedy byś była niepłodna

Gość niewierzę,przeciez
A jak zdiagnozowala policystyczne jajniki? Po poronieniu robila, badania hormonalne i wyszedl mi podwyzszony testosteron. Od jakiegos czasu moj okres trwal jakies 3dni i byl dosyc skapy. Robilam usg, jajniki prawidlowej wiellkosci i strukturze,wiec zastanawiam sie skad ten testosteron...

Gość onaNoa
Ginekolog zrobil mi badanie usg. Mialam ostatnio okres ( a raczej plamienie b0o okresem tego na pewno nazwac nie mozna) przez kilka dni, pozniej dwa-cztery dni przerwy i znowu 14 dniowe plamienie i tak w kolko. Jakies 2 lata do temu okres mialam raz na 3 miesiące. W ostanim czasei bralam przez kilka mscy tabletki antykoncepcyjne i wyregulowalam go troche. Jakies 4 msce temu przestalam brac i znowu zaczęly sie schody. Od dwoch miesiecy mam te ciagle uplawy i dzisiaj zdecydowalam isc do gina. I taka wiadomość.