Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Glupia suka

Nienawidze swojej matki!!!!!!!

Polecane posty

Gość Glupia suka

Non stop sie czepia o moje zycie. Z chlopakiem i dzieckiem mieszkamy u niej i ma nas za niewolnikow. Z nami mieszkaja jeszcze moi bracia przed 30 stką i siostra ktora chodzi do gimnazjum. Twierdzi ze moi bracia sa zmeczeni po pracy i moj facet musi drzewo nosic, drzewo rąbać.. A ja sprzatac po nich. Matka łazi i gada na nasz temat nawet obcym ludziom. Nie mam w niej w ogole wsparcia. Rodzice sa po rozwodzie a matka ma kochanka ktory przyjezdza na weekendy i po calym domu na gaciach lata i chleja wodke

Gość Dajana23
I bardzo dobrze ze tak mowi! Jestes zerem i dnem spolecznym i tylko do tego puszczalska kuwko sie nadajesz!

Gość Glupia suka
nawet w swieta. Mam dosc. Nie mamy tyle pieniedzy zeby pojsc na stancje. O mieszkanie socjalne juz pisalismy ale niewiadomo ile bedziemy czekac. Prosze kto mnie podtrzyma na duchu? Juz nie daje rady...:(

Gość eeeeeeeeeeeee..........
No to się wyprowadź. Założyłaś własną rodzinę to po co siedzisz w domu matki?? Skoro jeszcze masz rodzeństwo.

Gość Dajana23
Patologiczna masz rodzinke. Wszysc sie tylko mnozycie i mieszkacie w jednym chlewie!

Gość Glupia suka
No dzieki wielkie

Gość werewewqsx
ja sie wyprowadzisz to bedziesz kochana coreczka, Twoja matka w przyszlosci moze zrozumie swoj blad

Gość Glupia suka
Moj chlopak tez tak mowi.

skoro wam tak zle to po co siedziecie jej na glowie? mieliscie na tyle odwagi aby zakladac wlasna rodzine to budujcie ja sami. mam pytanie, czy mieszkacie u neij za darmo, czy moze placicie za rachunki, jedzenie itp?

Gość ytro2222222
pasożycie, siedzisz w domu matki, zrobiłas dzieciaka, nie wyszłaś za mąż i jeszcze przyprowadziłaś chłopa darmozjada który mieszka i żada obsługi jak bym cie wypiertoliła z domu z bachorem i gachem leniu i nierobie , von ! szukaj sobie mieszkania a nie siedzieś komuś na karku i brać sie za robienie dzieciorów pusta dzifko

Gość tzui
a tera sie ubierz i z buta do szkoly , gimibus juz odjechal

Gość bedziesz wygladala jak
sprowadziłas frajera do domu matki rozmnozyłas sie i czego oczekujesz? to ty i twoj gach jestescie intruzami w tym domu i jeszcze chcielibyscie lezec i miec podstawione pod twarz OGARNIJ SIE KRETYNKO

Gość przelot_em
A co może to matka Tobie ma usługiwać, bo panna się puściła z nieodpowiednim chłoptasiem, co to nie umie zapewnić swojej rodzinie bytu i musicie pomieszkiwać u mamusi i czekać aż państwo z naszych podatków wspomoże bidulków? A poza tym matka nie ma kochanka, co najwyżej konkubenta bo jest po rozwodzie i ma prawo ułozyć sobie życie jak chce i nic Ci do tego panno puszczalska.

Gość werewewqsx
ale jestescie pojebani

Gość Glupia suka
Placimy polowe za wode,prad, co drugi miesiac za: cyfrowy polsat, gaz...

No tak socjalne to ty dostaniesz jak doczekasz wnuków , a co do tego czasu u mamusi????

Gość zarainto
jak mozna zakładac rodzine i nie zapewnic jej bytu ?

Gość felicija
Nie ma chyba nic gorszego niz brak wsparcia u własnej matki. Ja tego doświadczam od lat. Spróbuj sie nie przejmować tym wszytskim aż tak bardzo, bo to tylko powoduje twój stres. Tu potrzeba trochę dystansu do całej sytuacji.

Gość Glupia suka
Wy nic nie rozumiecie. Gdybyscie byli w mojej sytuacji to by wam smiesznie nie bylo.

Gość ytro2222222
zabronisz matce mieć faceta ? a co, ma sie do trumny położyć albo harować i tobie pasozycie dawać kase bo nie ma prawa do życia osobistego to jej dom a ty jesteś nieodpowiedzialnym leniem co zmajstrowała dzieciora i potrzebuje łaski powinnaś podziękować że cię z domu nie wywaliła bo zasługujesz na to von do przytułku razem ze swoim nierobem, który nie chce drzewa rabać

Gość zarainto
dlaczego w takim razie stworzyłas taka sytuacje ? to ty podejmowałas decyzje dlatego tak wyglada twoje zycie a matke co ? ma cieszyc sie ze jej cureczka jest ....................

rachunki placicie, a co z jedzeniem - na to idzie duzo kasy dziecko w sytuacji, gdy nie ma się swojego kąta to nie jest dobry pomysl, ale zakladam, ze nie bylo planowane, czasu tez sie nie cofnie wiec nie ma co do tego wracac. wydaje mi sie, ze powinniscie isc na swoje, najlepiej cos wynajac - jesli Ci zle u mamy. sami sobie ulozcie zycie, jej tez na to pozwol. za duzo w tobie jest zalow, w niej pewnie tez i dlatego taka sytuacja a rozmawialyscie kiedys o tym wszytskim?

Gość zarainto
córeczka oczywiscie

Gość Glupia suka
Dziekuje dziewczyny za wyrozumialosc i wsparcie. Jak dobrze pojdzie to bedziemy mieli okazje pojsc na tansza stancje tylko ze z wlascicielem obok bysmy mieszkali. boje sie ze bedzie mu przeszkadzal placz dziecka bo ma dopiero 5 miesiecy

Gość ytro2222222
tak wygląda branie się za dorosłe życie nieodpowiedzialnych małolat to że matka utrzymywała i usługiwała ci jak chodziłaś do szkoły to nie znaczy że jest twoim niewolnikiem do końca życia taka mundra jesteś, chłopa ci się zachciało to teraz sapiertalaj, pracuj , wynajmuj i pierz jego gacie oraz myj szoruj kibel po nim żarcie wiesz ile kosztuje ? karmienie takich trzech osób jak wy ? to nie hotel, jak byłaś chętna dla chłopa to w konsekwencji bądź chętna na pracę i wynajmowanie swojego kąta w kamienicach jest taniej, nie musi wynajmować w luksusie

Matka ma na głowie jeszcze twoje rodzeństwo...... jesteś dorosła i założyłaś rodzinę. Odpowiadasz za siebie!! Masz pretensje o to, że matce ciężko?? A pracuje Twój chłopak?? A może to lokator który tylko siedzi i czeka az manna spadnie. W takim układzie jeżeli bracia pracują. To jego obowiazek by troszczyć się o dom. Jak dzielicie sie opłatami i kosztami za jedzenie........... Pytanie juz padło dwa razy!!!!!!!! Nie odpowiedziałeś na nie!!! Życie to nie bajka i mikt nie będzie utrzymywał waszej rodziny. Matka ma prawo do własnego życia. A wy powinniście wynająć na spółkę mieszkanie z inną rodziną i iść na swoje!!!!!!! Skoro nie ma kasy aż tyle......

Gość sami zgotowaliscie ten loo
grzech ten sprowadza nieszczęścia Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca.

Gość Glupia suka
Chlopak pracuje i sami sie zywimy . Tak on wie ze mamy dziecko. Ja mam 19 lat a on 25

I jeszcze jedno Oby Twoje dziecko nie powiedziało kiedyś tych słów: Nienawidzę swojej matki!!!!!! Nigdy nie mówm nigdy.... zło zawsze wraca!!!! Czy matka za Ciebie założyła rodzinę, zrobiła dziecko?? Stworzyła taka sytuację??? Może jej samej jest ciężko........ a ty masz tylko pretensje......