Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziajka 21

mieszkanie z chlopakiem Anglia

Polecane posty

Gość ziajka 21

od jakiegos czasu mialam dosc swojego obecnego domu,w dodatku stracilam prace i doszlam do wniosku (a raczej doszlismy z moim chlopakiem ) ze byloby lepiej jakbysmy zamieszkali razem.problem w tym ze wczoraj znalezlismy niemal dealny dom,ja zlozylam wypowiedzenie u siebie,on u siebie,ale tak nprawde to czuje sie do bani i wcale nie chce sie nigdzie wynosic.....nie chce z nim byc non stop.....jestesmy ze soba tylko 3 miesiace,moze to dlatego....widze ze on jest szczesliwy z tego powodu ale mi sie chce plakac...chcialabym cofnac czas,bo teraz to nie wiem jak mam mu odmowic......

Gość kto jak kto
Na Twoim miejscu bym powiedziala o swoich obawach,że za szybko,że potrzebujesz wiecej swobody.Jak kocha to zrozumie,nie ma co na sile.3miesiace to rzeczywiscie szybko.Czasem lepiej poczekac niż pozniej plakac i czuc się jak w wiezieniu.Wiem cos na ten temat,niestety

Gość ziajka 21
udalo mi sie to odkrecic....zostaje wciaz w swoim pokoju,odzyskalam depozyt z tamtego domu,tylko przez moja glupote chlopak musi szukac nowego domu,musi sie wyprowadzic w ciagu 2 tyg......

Gość ale dzieck oz ciebie
i z twojego ''chlopaka''.

Gość fdfd
nie zrobcie sobie dziecka tak bo wam sie cos uwidzi :P