Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona.....

mój chłopak nie ma prawka,w tych czasach to podstawa.

Polecane posty

Gość zawiedziona.....

Mój chłopak nie ma prawa jazdy a ma 25lat. Nie szukam faceta z autem.ma auto sama zarobię ale zawsze chciałam aby mój chłopak miał to prawko w razie czego. A on jakoś do tego sie nie garnie.jest za mało męski.razi mnie to.

Gość czyżby odwołali w gim lekcje
albo macie na 11? to forum spada na psy :O

Gość zarainto
po cholere to znowu piszesz? jestes niedorozwojem ze znowu zakładasz ten sam temat?

Gość facet musi
facet musi umieć jezdzić jesli się do tego nie garnie to nie facet teraz to nawet laski masowo robia prawko

Gość to jakieś prowo pod
tych 2 nieszczęsnych prawiczków :D

Gość sama sobie pitwierdza
bo jaki ciul używa takich słów jak "garnie"? :D

Gość zawiedziona.....
Nie mierzę jego męskości poprzez prawko ale mam 16 letniego brata który już mówi tylko o prawku. I nie może sie doczekać. W przyszłości mając dzieci,nie mieć auta a żyjąc w dużym mieście to utrapienie. Zawsze nie rozumiałam materialistek ale z jednym mają rację,samochód to ulatwienie życia i wygoda.

Samochód to ułatwienie życia i wygoda w dużym mieście? A Ty jeździłaś kiedyś samochodem po dużym mieście, słonko? Chyba nie... Owszem , auto w mieście się przydaje - wieczorami i w weekendy, przy czym w weekendy tylko w miejscach, gdzie nie przebiegają trasy wylotowe z miasta. Poza tymi przypadkami auto w mieście służy głównie do stania w korku.

Gość rttre
W przyszłości mając dzieci,nie mieć auta a żyjąc w dużym mieście to utrapienie. Nie kompromiotuj sie . Auto jest potrzebne bardziej na wsi niz w miescie . 1. Na wsi jest daleko od sklepu i chodzic na pieszo duzo czasu wymaga 2. Na wsi jest mało sklepow - czesto trzeba wyjechac do miasta by kupic jakis sprzet 3. Autobust jeżdzą 1 raz na godzine . W duzym miescie 1. Autobusy jezdza co 15 minut . Polaczenie jest idealne 2. Sklep znajduje sie 50 metrów od miejsca zamieszkania . 3. W miescie mozna wszystko kupic , Nie trzeba przemierzac 20 km by znalezc nowy telwizor ..

Gość rttre
Nie kompromituj sie . Auto jest potrzebne bardziej na wsi niz w miescie .

Gość a mój nie ma prawka ani auta
za to mam ja :D i mi jakoś to nie przeszkadza :)