Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chanel87

co sadzicie o WYŚĆIGÓWKA STEROWANA GRZECHOTKĄ

Polecane posty

Moja też "kocha" kojec. ;) Pralkę mamy ładowana od góry wiec nic ciekawego :D Ona lubi otwarte przestrzenie, najlepiej z dużą ilością polek z których mozna ściągać rożne fajne rzeczy :D A i zaslonki i firanki uwielbia. Tyli się do nich, ciągnie za nie- super frajda.

wiecie ja mam starsza juz duzo córe ma 2,5 roku ale mysle ze to autko to byloby ok. dla niej tak koło 2 lat a nie roczku nie wiedzialaby co do czego .... niestety te zabawki tak maja u nas na roczek właśnie wielkim hitem byl interaktywny kubus puchatek co czyta bajki i spiewa piosenki . mala bawi sie nim do teraz co jest szokiem bo zabawek ma multum.... pomysl zreszta podsunela wiosenna :) dzieki

hehe u nas tez kubus wrócil do lask. Byl przyjaceielem kornela i Mani a teraz zaprzyjaźnil się z lolcią. Tylko przestał już "tańczyć"... no coż latka leca, postarzał się to i na tańce nie ma ochoty ;)

no nasz jeszcze jeszcze ciagnie .... a i w tym samym czasie mniej wiecej dostala teletubisia tanczacego tez go ciaga do tej pory choc na poczatku nie byla nim namietnie zainteresowana

No ale nasz ma już 3 lata :D Dziadek Kubuś ;) I przeżył potrójną milość ;):D:D Teletubisia mamy tego ze świecącym brzuchem ale jakoś szalu na niego nie ma :) Co do ksiazeczek to Loli też bardzo smakują :D Daje jej tylko materiałowe bo ostatnio zjadła jakąś papierową i nie moglam jej farbki z buzi domyć. Zresztą przegryzla ją kredką woskową...

Gość pracujaca mama...
powiem tak, moj synek jak mial 13 miesiecy dostal normalny sterowany samochod. 4 ruchy sie wykonuje - do przodu, do tylu, w prawo i w lewo. zalapal po ok miesiacu tak mniej wiecej. to jest samochod niby od kilku lat, maz chyba bardziej sobie kupil, no i byl dosc drogi, bo kilkaset zlotych. syn ma teraz 19 miesiecy i uwielbia to auto i swietnie nim steruje. ja i maz tez czesto sie nim bawimy ;)