Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftereaw

zwiotczałą skóra

Polecane posty

Gość ftereaw

dziewczyny, mam po porodzie bardzo zwiotczałą skórę, szczególnie na piersiach i na brzuchu, ale n na twarzy też, w dodatku wieczne zmęczenie robi swoje; mozecie polecic jakieś kremy, balsamy które są skuteczne i mogłyby mi pomóc?

Gość kuku ryku.....................
podpinam sie

u mnie najlepiej sie sprawdzila oliwka w zelu :) smarowalam brzuch i piersi i pociazy ani sladu. Rozstepow tez brak

a ja ci polecam masaz prozniowy po 1 zabiegu widze ogromna poprawe! nie kosztuje to wiele a warto

ja polecam peeling i masaż szorstką rękawicą, żeby skóre "pobudzić" :) myszcza jaka cena jest takiego masażu ? trzeba go powtarzać co jakiś czas ? I jest on na cąłe ciało ? Pierwszy raz o tym słysze ale zaintrygowało mnie :)

ja ten masaz mam w pakiecie z liposukcja ulstradzwiekami i jeden zabieg wychodzi ok 50zl ale ja kupilam to z groupona, ostatnio widzialam sam masaz prozniowy na grouponie za 19zl za 1 zabieg, mnie pomogl 1 zabieg a ile potzreba to zalezy od ciala i skory, ilosci itp zaleca sie serie 3-5 szt, bez znizek widzialam w ofercie ze taki masaz kosztuje w tym gabinecie co bylam 79zl sztuka, ale pewno co gabinet to inna cena :)