Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo to co w zyciu ważne

Czy to ja jestem nienormalna czy ON...?

Polecane posty

Kurcze dziewczyny mam takiego faceta który ma 30 lat zarabia dużo a nie ma NIC. Nie ma komputera, nie ma żadnego sprzętu, nie ma samochodu, a najgorsze to to ze ma telewizor 14 calowy bezfirmowy i jak do niego przyjeżdzam to podłącza do niego prowizoryczną antenkę którą wsadza do butelki i w ten sposób oglądamy u niego telewizje:-( Kurwa mac nie jestem materialistka ale czy to jest normalne?????Juz mu tyle razy dogryzałam ztego powodu ale on sobie nic z tego nie robi. Lata mijaja a on nadal nie ma nic i niczego mu nie potrzeba a film ogląda na 14 calowym telewizorze z antenka w butelce:-(

jestem kurrwą :classic_cool:

dlaczego kurwą??bo co, bo chce miec normalnego faceta?? poza tym nie podszywaj sie pode mnie

odazy wyjaśnię- nie oczekuję cudów i super sprzętow ale uważam ze normalny telewizor z normalna anteną to chyba normalna. Poza tym komputer to chyba też w dzisijszych czasach normalka co??

czy dla was byłby to powód do zerwania?

enfant ale jakie to są rzeczy???on sie niczym nie interesuju, na nic nie wydaje kasy, ma mieszkanie zapisane juz w testamencie. To po co on pracuje???Po co zarabia pieniadze?? zeby sie meczyc z 14 calowym telewizorem i antenka w butelce???

Gość moze on odkłada te pieniądze
i ma je na koncie?:D

nie wiem "jakie to są rzeczy " , w koncu to Ty go znasz, nie ja :) To po co on pracuje???Po co zarabia pieniadze?? zeby sie meczyc z 14 calowym telewizorem i antenka w butelce??? a słyszałaś o czyms takim, jak satysfakcja z pracy niezależnie od pieniędzy? moze dlatego pracuje :)? ale najwidoczniej to Ty sie męczysz, nie on z tym tv w ogole mysle , ze to prowo

pewnie tak i zabiaerze je ze sobą do trumny:-( dla mnie to chore i nienormalne

enfant tu sie mylisz bo on swojej rpacy nie lubi

Gość Rany...........!!!!!!
masz faceta sknęre :) bedzie oszczedzał na jedzenieu na wodzie na pradzie nawet nie spłuka wody w kiblu :) Powodzenia sa tacy,,, oj są!!!

dla mnie to nawet nie objaw skrerstwa ale dla mnie to on zachowuje się jak jakis pustelnik

Gość moze on odkłada te pieniądze
ON PEWNIE ODKŁADA TĄ KASE NA DOM BY WYBUDOWAC BEZ KREDYTU.

Chore jest to że nie widzisz innych wartości w życiu niż telewizor i komp... Pewnie nie mieści ci się w głowie że niektórym to nie jest do niczego potrzebne...

Tak sie nieraz zastanawiam jak on sie w ogole nie wstydzi tego mikrooskopijnego telewizorka z antenką w butelce??? Ja to bym chyba ze wstydu sie spaliła....a on nic sobie z tego nie robi

Gość *weronikao*
ale on ma oszczednosci tak jakies mega??

rusłan a ty masz telewizor i komuter?????????????????? masz????????????? komputer z tego co widze masz i daje sobie 2 rece uciac ze telewizor równiez wiec daruj sobie te durne komentarze:-(

nie bedzie budował domu bo ma zapisane przepikne duże mieszkanie

aha rozumiem czyli to ja jestem nienormalna tak??no to wszytsko juz jasne:-(

Gość bezpalcaunogi
ale wytłumacz mi jedno - skoro wg ciebie niczym sie nie interesuje, na nic nie wydaje pieniądze to co z nimi robi? chowa do skarpety? rozdaje? odkłada na konto? a tv z antenką w butelce...hehe dobre:D minimalista z niego :D

Gość bezpalcaunogi
wydaje mi sie, ze ma po prostu inne priorytety niz ty - jak juz ci ktos napisał - to nie on sie meczy tylko ty

zastanówmy sie co to normalnosc, bo idac tokiem dzisiejszych czasów to to nie jest normalne ale głebiej zastanawiając sie zycie nie polega na nabywaniu rzeczy by tylko miec wiec myslcie ludu co chceta:D

A jesli nawet odklada na wille z basenem to czy kużwa nie mozna zyc jak człowiek i oglądac telewizję na 32 calowym telewizorze z normlana anteną i tunerem satelitarnym????????????????????i miec komputer?????????????

no to ja nie jestem kufa normalny człowiek bo mam telewizje za 6,9 na miesiąc podstawowe kanały i TV LG 29" crt czyli nie taki płaski, ale taki z budą z tyłu:P zreszta niepotrzebny mi TV bo oglądam tylko mecze, skoki narciarskie, ew inny sport :D o co ci chodzi? moze on ma inne zainsteresowania niz płacić za pierdy niepotrzebne w zyciu?

a czy ja mowie o plazmie??