Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

Maria Rotkiel ile ma latek ??

Polecane posty

Gość guta
ur.77r.-piękna,młoda i mądra!

Gość fbghjkl
jest bardzo łysa niestety

Gość grafitrain
ja się nie zastanawiałam nad tym ile ma lat, dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia. I mogę się zgodzić z tym co powiedzieliście, że jest nie tylko piękna, ale też bardzo mądra. Lubię oglądać wszystkie programy, w których się pojawia, bardzo fajnie się jej słucha.

Mi także jej widok i "dźwięk" sprawiają przyjemność :) .

Gość gość
fajnie sie na nia patrzy i slucha wiec ja zapraszaja

Gość gość
ma coś przyciągającego w sobie, że miło się jej słucha. Z ciekawości też sięgnęłam po jej książkę, która się niedawno ukazała, przyznam, że piszę też fajnie.

Gość gość
dla mnie to taka kobieta wszechstronna. Nie tylko jest psychologiem, robi karierę, wychowuje dziecko, ale jeszcze książki pisze. Pozazdrościć wszechstronności.

Gość gość
Też szukałam odp. na to pytanie- 1977 rocznik.

Gość gudrun 1
To prawda, że pięknych ludzi lepiej się słucha i ogląda. To, o czym mówią wydaje się mądre, ba mądrzejsze:) Nawet urzekające, np. przyznanie sie do tego, że się nie jest idealnym(!)- a któż z nas jest? a także, że się miewa bałagan(!)- chyba mamy go wszyscy, bo każdy z nas sprząta- a co? bałagan. Psycholog, czy też terapeuta(nie wiem, czy ta pani legitymuje się certyfikatem terapeuty wydawanym przez któreś ze stowarzyszeń) umieszczający na swojej stronie maila dla osób, dziennikarzy zachęcający do kontaktu ze sobą w sprawie wystąpień w mediach to jak lekarz, który chce opowiadać o leczeniu, a nie leczyć, nie zapraszać doi swojego gabinetu, lecz zapraszać do negocjacji, za ile i gdzie opowie co i jak można leczyć. dzisiaj w programie zapytana o receptę na udany zwiążek, o swoją prace nad związkiem odpowiedziała, że pyta męża nawet po 10n razy dziennie, czy ja kocha. Pierwsze, co przychodzi mi na mysl, to to, że to nie praca nad związkiem, lecz brak poczucia bezpieczeństwa, niepewność. Zapraszam pania MArię do swojego gabinetu:))) O ile zechce:) Bo warunkiem skorzystania z pomocy jest uświadomienie sobie, że mam problem. Pozdrawiam.

Gość gość
do '36-letni facet': Bo byś jej tam nigdy nie spotkał, a nawet jeśli to z pewnością nie zagadałaby do takiego wrednego nadętego typa jak Ty

Gość gość
Dzisiaj wystąpiła w jakims programie, odsłoniła swoje życie prywatne i wyszlo na jaw, że przyjaźni się z Anią Wendzikowską i w tym momencie moje mniemanie o mnie spadlo na łeb..

Gość gość
*moje mniemanie o niej

Gość gość
Przeciętna pustawa, stereotypowa nudna baba. Wygląda starzej i wcale nie jest inteligentna. Taka nijaka. A jak przyjaźni się z Wendzikowską to musi być jeszcze gorzej- tzn jest głupia

Gość gość
koszerna

Gość gość
Często go spotykam w Rossmanie:) obydwoje z Nely tam kupują.Ostatnio szedł Krakowskimi Plantami i baardzo był zamyślony.Nawet nie zagadałam go jak zwykle: -witam,co tam nowego w polityce? Jakoś bylo niezręcznie bo facet wyglądał jakby mu się wszystkie problemy na łeb zwaliły.

Gość gość
No i czego można się spodziewć wchodząc tutaj? Jak zwykle nasze polskie plotkarstwo wyłazi:(

Gość gość
gość dziś Przeciętna pustawa, stereotypowa nudna baba. Wygląda starzej i wcale nie jest inteligentna. Taka nijaka. A jak przyjaźni się z Wendzikowską to musi być jeszcze gorzej- tzn jest głupia xx Starzej? Chyba cię pokopało, a botoks gwiazdek tv ci mózg zasłonił.

Gość gość
kolejna koszerna, w Tel-Awizji tylko takich Polakom prezentują

Gość gość
ładna, ale tyle tego botoksu w sobie ma, ze niedługo jej twarz wybuchnie :( i te usta-pontony zrobione :( a mogłaby piękna, gdyby nie ten botoks...

Gość gość
Ma45l.

Gość gość
Fajna pani

Gość majhen
Jest bardzo piękna,mądra i elokwentna. Te wszystkie osoby które tak na nią ujadają to po prostu chorzy ludzie, chorzy na zawiść i bardzo, bardzo głupi.

Gość gość
Ja zawsze myle jej imię z Mariolą. Moze dlatego, ze imię Mariola kojarzy mi sie ze specyficznym typem kobiety-kokietki, ktora chodzi tylko w kolorowych sukienkach, nosi wielka bizuterie, zazwyczaj kola w uszach, ostry makijaż i kopci jak smok. :p

Gość gość
ale ona ma oczyska takie dzikie...

Gość gość
nooo te oczyska.

Gość gośćalek
dla mnie to nie ma znaczenia jest piekna i bardzo seksowna kobieta pewnie ma tyle na ile wyglada i sie czuje .;-*

Gość gość
Wczoraj miala urodziny:) 40ste. Goraca 40stka.

Gość gość
Piękna jest, ale te jej usteczka coś nienaturalnie wyglądają ;) Myślicie, że ma robione usta czy naturalne?

Gość gość
Jak to jest, że gdy ktoś jest naturalnie ładny, posiada jakąś część ciała wyjątkowo ładną i jednocześnie naturalną, to zaraz, ze NA PEWNO ZROBIONA? Przecież widać wyraźnie, że ma naturamne usta.