Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

sosssssss

Maria Rotkiel ile ma latek ??

Polecane posty

Go艣膰 guta
ur.77r.-pi臋kna,m艂oda i m膮dra!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fbghjkl
jest bardzo 艂ysa niestety

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grafitrain
ja si臋 nie zastanawia艂am nad tym ile ma lat, dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia. I mog臋 si臋 zgodzi膰 z tym co powiedzieli艣cie, 偶e jest nie tylko pi臋kna, ale te偶 bardzo m膮dra. Lubi臋 ogl膮da膰 wszystkie programy, w kt贸rych si臋 pojawia, bardzo fajnie si臋 jej s艂ucha.

Udost臋pnij ten post

Mi tak偶e jej widok i "d藕wi臋k" sprawiaj膮 przyjemno艣膰 :) .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajnie sie na nia patrzy i slucha wiec ja zapraszaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ma co艣 przyci膮gaj膮cego w sobie, 偶e mi艂o si臋 jej s艂ucha. Z ciekawo艣ci te偶 si臋gn臋艂am po jej ksi膮偶k臋, kt贸ra si臋 niedawno ukaza艂a, przyznam, 偶e pisz臋 te偶 fajnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie to taka kobieta wszechstronna. Nie tylko jest psychologiem, robi karier臋, wychowuje dziecko, ale jeszcze ksi膮偶ki pisze. Pozazdro艣ci膰 wszechstronno艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 szuka艂am odp. na to pytanie- 1977 rocznik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gudrun 1
To prawda, 偶e pi臋knych ludzi lepiej si臋 s艂ucha i ogl膮da. To, o czym m贸wi膮 wydaje si臋 m膮dre, ba m膮drzejsze:) Nawet urzekaj膮ce, np. przyznanie sie do tego, 偶e si臋 nie jest idealnym(!)- a kt贸偶 z nas jest? a tak偶e, 偶e si臋 miewa ba艂agan(!)- chyba mamy go wszyscy, bo ka偶dy z nas sprz膮ta- a co? ba艂agan. Psycholog, czy te偶 terapeuta(nie wiem, czy ta pani legitymuje si臋 certyfikatem terapeuty wydawanym przez kt贸re艣 ze stowarzysze艅) umieszczaj膮cy na swojej stronie maila dla os贸b, dziennikarzy zach臋caj膮cy do kontaktu ze sob膮 w sprawie wyst膮pie艅 w mediach to jak lekarz, kt贸ry chce opowiada膰 o leczeniu, a nie leczy膰, nie zaprasza膰 doi swojego gabinetu, lecz zaprasza膰 do negocjacji, za ile i gdzie opowie co i jak mo偶na leczy膰. dzisiaj w programie zapytana o recept臋 na udany zwi膮偶ek, o swoj膮 prace nad zwi膮zkiem odpowiedzia艂a, 偶e pyta m臋偶a nawet po 10n razy dziennie, czy ja kocha. Pierwsze, co przychodzi mi na mysl, to to, 偶e to nie praca nad zwi膮zkiem, lecz brak poczucia bezpiecze艅stwa, niepewno艣膰. Zapraszam pania MAri臋 do swojego gabinetu:))) O ile zechce:) Bo warunkiem skorzystania z pomocy jest u艣wiadomienie sobie, 偶e mam problem. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
do '36-letni facet': Bo by艣 jej tam nigdy nie spotka艂, a nawet je艣li to z pewno艣ci膮 nie zagada艂aby do takiego wrednego nad臋tego typa jak Ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj wyst膮pi艂a w jakims programie, ods艂oni艂a swoje 偶ycie prywatne i wyszlo na jaw, 偶e przyja藕ni si臋 z Ani膮 Wendzikowsk膮 i w tym momencie moje mniemanie o mnie spadlo na 艂eb..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
*moje mniemanie o niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeci臋tna pustawa, stereotypowa nudna baba. Wygl膮da starzej i wcale nie jest inteligentna. Taka nijaka. A jak przyja藕ni si臋 z Wendzikowsk膮 to musi by膰 jeszcze gorzej- tzn jest g艂upia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
koszerna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cz臋sto go spotykam w Rossmanie:) obydwoje z Nely tam kupuj膮.Ostatnio szed艂 Krakowskimi Plantami i baardzo by艂 zamy艣lony.Nawet nie zagada艂am go jak zwykle: -witam,co tam nowego w polityce? Jako艣 bylo niezr臋cznie bo facet wygl膮da艂 jakby mu si臋 wszystkie problemy na 艂eb zwali艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i czego mo偶na si臋 spodziew膰 wchodz膮c tutaj? Jak zwykle nasze polskie plotkarstwo wy艂azi:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Przeci臋tna pustawa, stereotypowa nudna baba. Wygl膮da starzej i wcale nie jest inteligentna. Taka nijaka. A jak przyja藕ni si臋 z Wendzikowsk膮 to musi by膰 jeszcze gorzej- tzn jest g艂upia xx Starzej? Chyba ci臋 pokopa艂o, a botoks gwiazdek tv ci m贸zg zas艂oni艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejna koszerna, w Tel-Awizji tylko takich Polakom prezentuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艂adna, ale tyle tego botoksu w sobie ma, ze nied艂ugo jej twarz wybuchnie :( i te usta-pontony zrobione :( a mog艂aby pi臋kna, gdyby nie ten botoks...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma45l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fajna pani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majhen
Jest bardzo pi臋kna,m膮dra i elokwentna. Te wszystkie osoby kt贸re tak na ni膮 ujadaj膮 to po prostu chorzy ludzie, chorzy na zawi艣膰 i bardzo, bardzo g艂upi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze myle jej imi臋 z Mariol膮. Moze dlatego, ze imi臋 Mariola kojarzy mi sie ze specyficznym typem kobiety-kokietki, ktora chodzi tylko w kolorowych sukienkach, nosi wielka bizuterie, zazwyczaj kola w uszach, ostry makija偶 i kopci jak smok. :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ona ma oczyska takie dzikie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nooo te oczyska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰alek
dla mnie to nie ma znaczenia jest piekna i bardzo seksowna kobieta pewnie ma tyle na ile wyglada i sie czuje .;-*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wczoraj miala urodziny:) 40ste. Goraca 40stka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pi臋kna jest, ale te jej usteczka co艣 nienaturalnie wygl膮daj膮 ;) My艣licie, 偶e ma robione usta czy naturalne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak to jest, 偶e gdy kto艣 jest naturalnie 艂adny, posiada jak膮艣 cz臋艣膰 cia艂a wyj膮tkowo 艂adn膮 i jednocze艣nie naturaln膮, to zaraz, ze NA PEWNO ZROBIONA? Przecie偶 wida膰 wyra藕nie, 偶e ma naturamne usta.

Udost臋pnij ten post