Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włascicielka kota

nietrzymanie moczu u kota po kastracji

Polecane posty

Gość włascicielka kota

Witam, może któraś z was miała taką sytuacje? Odkąd wykastrowałam kota, ma on problemy z utrzymaniem moczu. Nie sika gdzie popadnie, tylko ładnie załatwia się do kuwety, ale w miejscach, w których leży czy siedzi zostawia małe plamki moczu, wielkości dwudziestogroszówki. Czy może ktoś coś wie bliżej na ten temat? mam dosć, bo już całe mieszkanie mi śmierdzi jego moczem.

Gość bo to co w zyciu ważne
pewnie weterynarz mu cos uszkodził...idz do weta my ci nie pomozemy. Ja mam kota kastrata i nic takiego sie nie dzieje

Gość smerfaskr
czy kotek ma regularną menstruację?

Gość włascicielka kota
no byłam, ale zbagatelizował problem. Muszę iść do innego, ale póki co pytam tu, bo może ktoś tak ma i wie o co chodzi.

Gość a n i m a l s
trzeba było siebie wykastrować glupia piczo :classic_cool:

Gość włascicielka kota
smerfaskr czy kotek ma regularną menstruację? tak. jak to samiec. przynajmniej raz w tygodniu :S

Gość włascicielka kota
animals, ja pytam o problem z nietrzymaniem moczu, a nie o twoje poglądy na temat kastracji

Gość uunnu
Chyba u mojego coś takiego było a potem przeszło. Nie mam jednak pewności bo długie lata już minęły. Może zadzwoń do weta i spytaj lub zadaj pytanie na specjalistycznym forum (tu siedzą idioci którzy nawet nie wiedzą o co chodzi z kastracją u kota ale palce ich swędzą żeby napisać cokolwiek)?