Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniepewna.aa

Ciąża ?? Pmocy !

Polecane posty

Gość taniepewna.aa

13 listopada uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem a 16 miałam dni płodne.. wytrysku do pochwy nie było.. a mój chłopak mył GO przed każdym wejściem do pochwy.. wydał nasienie poza nią i zaraz poszedł do łazienki.. Okres powinnam dostać dzisiaj a go jeszcze nie ma.. chwilowo jestem chora i przyjmuje antybiotyk od wczoraj.. Jaka jest szanasa że zaszłam ? POMOCY !!!

Gość ile ci się spóźnia?
Dzisiaj miałaś dostać a ty już histeryzujesz.Dziewczyna opanuj się!!Dzień się jeszcze nie skończył a nawet jutro możesz dostać.I nie pisz mi że zawsze dostawałaś z rana.

Gość agiew
Boże widzisz a nie grzmisz...no ale cóż. Jesteś pewna na 100% dni płodnych? czy jak większość nieświadomych kobiet polegasz na kalkulatorze w internecie? Ja np. używam mikroskopu owulacyjnego więc jestem ich pewna. Coś czuję, ze jeszcze nie dorosłaś do seksu...a stosunek przerywany to nie metoda antykoncepcji.

Gość niepewna.a
Masz wgl pojecie ile mam lat ? Nie wiec nastepnym razem powstrzymaj komentarz wlasnie mam 25 lat nie 16 ;) tak na przyszlosc dziewczymy w podobnej sytuacji : ja jednak nie jestem w ciazy ;D i nie stresujcie sie bo to opoznia okres i bardziej nie mozecie po nocach spac ;p