Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rostka

gdzie naprawic auto???

Polecane posty

Gość rostka

witajcie. niedawno kupilam samochod i cos juz sie z nim stalo. ciagle gasnie, czesto czuje ze przy dodawaniu gazu nie przyspiesza tak jak powinien. polecicie mi jakis dobry warsztat w warszawie? i taki w ktorym nie oszukują, tylko faktycznie naprawiają to co się zepsuło

Gość Ecklites
Zabardzo się na tym nie znam, zawsze mąż wszystko mi tam reperuje, ale nie masz znajomych lub znajomego złotej rączki który by się tym zajął, bo nie wierze żebyś nie znała nikogo kto chodź troche nie majsterkuje :)

Gość stara prukwa przez ó
pewnie trzeba jakiś filtr wymienić:D bo zamula

amoze linka jest tylko poluzowana, wez go przegazuj na trasie w ostatecznosci na luzie i moze to pomoze?? albo paliwo trefne ci sie trafilo a pozniej dop do warsztatu, ale oczywiscie moze byc filtr..gadam jak mechanik:p

filtr powietrza, do wymiany, paliwo tez moze byc jakies slabe i poszlo, poza ytm czesto jest tak ze jak malo wlewasz i po jakim czasie nalejesz do pelna to osad ktory sie gromadzi w baku leci dalej i przez to potem sa problemy,

Gość rostka
szczerze mowiąc czytam to co napisałyście, ale jakby było to po chińsku. nic nie rozumiem :) ja potrafie jezdzic, ale na mechanice sie w ogole nie znam. ktos musi mi to zrobic

Gość Katarzyna 25 sisi
Jak to gdzie? Serwis się kłania :D :P

Gość Ecklites
Ameryki nie odkryliście, koleżanka szuka rady, lub adresu do jakiegoś właśnie serwisu / warsztatu ...

wjedz do warsztatu Geri Warszawie na ul. Wincentego. ja tam jestem czesto :P takei mam auto albo naprawdę jeździć nie umiem. dobra obsługa i zawsze robia dokladnie wszystko ze strony kobiety polecam

a wlasnie iskierka skoro tak czesto naprawiasz u nich auto to masz jakies znizki za lojalke?? bo ja tez mam ostatnio taki okres ze co chwila mi sie psuje i fajnie by bylo byc stalym klkientem ze znizka, mysle ze w ten sposob moglabym troche kasy zaoszczedzic:))