Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

mója cudowna sytuacja

Polecane posty

jestem tak zła ze zaraz wybuchnę!!!! rozwalil mi sie kran,poprosiłam brata żeby naprawił to od tygodnia z kranu sie leje jak wyjechałam na niego z mordą to powiedział że on nie ma siły bo pracuje,z szafki magnez głupi odpandł (szafka sie nie domyka) to tez pierdoli,mam ochote mu przypierdolić,ja musze przez jakis czas zając sie domem a on nawet nie potrafi skarpet do kosza wrzucić jełop tylko parkuje gdzie popadnie,ręce mi opadają

Gość dcsd fg
To sama napraw. Ja kran umiem naprawic ;-) pewnie to uszczelka Rozkrec i zobacz czy taka gumka sie nie pokruszyla byc moze trzeba uszczelnic pakulami. Magnes, nie magnez. Magnez to mozesz sobie wypic w kawie na polepszenie samopoczucia. To przyklej / przykrec. A skarpety olej

a tam magnes :-D ja umiem ten kran naprawic tylko sama ta sytuacja jest taka wkurwiająca i jeszcze szukanie skarpet po całym domu bo nie wiadomo gdzie sie jełop rozbiera

Gość Anne Balonie
co za wulgarna suka :o. Jestes zerem przy pijanym kjójićku 🖐️

Dobrze, że mnie ojciec nauczył jak robić takie rzeczy, bo inaczej mieszkanie dawno by mi się rozleciało. Mój facet ani nie potrafi, ani nie zauważa takich rzeczy.

ja tam swojej naprawiałem, uszczelniałem i malowałem nawet w czasach gdy tylko ją odwiedzałem, w końcu spędzałem tam sporo czasu, no chyba żeś singielka, ale raczej nie, te podobno zupełnie samowystarczalne niestety

Gość Anne Balonie
no i ma racje 🖐️. a myslisz ze od czego sa kobiety ?