Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myox

Plamienia i ból piersi

Polecane posty

Gość myox

Witam, Miesiąc temu ok. tydzień przed okresem zauważyłam niewielkie krwawienie, później przez kilka dni brązowe plamienie. Okres dostałam w 2 dni wcześniej niż zwykle i bał bardziej niż zazwyczaj obfity(zwykle mam cykle 30-dniowe, ten miał 28 dni). W tym miesiącu plamienie zaczęło się w połowie cyklu. Ponadto przed poprzednim plamieniem zaczęły boleć mnie piersi, najpierw były nabrzmiałe i bolały przy każdym ruchu, potem stopniowo coraz mniej, ale niewielki ból przy dotyku utrzymywał się przez ok. miesiąc. Nigdy wcześniej nie zdarzały mi się takie plamienia, jedynie dwa dni przed spodziewanym okresem. Czy któraś z was tak miała i co to może oznaczać?

Gość Mjjaaakkaa
Myślę abyś poszła jak najszybciej do ginekologa, miałam takie same objawy teraz wychowuje śliczna 4 miesięczna córeczkę. Zycze powodzenia.

Gość myox
Poczekam jeszcze parę dni, bo okresu spodziewam się za 5 dni. Ciąża nawet by mnie ucieszyła, ale z tego co poczytałam na różnych forach, to mogą być raczej zaburzenia hormonalne tym bardziej, że ból piersi już prawie całkiem ustąpił, a plamienie powtarza się już drugi miesiąc.

Gość dddfer
Wiesz to może być wszystko i nic...może zwykła infekcja, choć piersi bolące, to objaw albo ciąży, albo zaburzeń hormonalnych...ale masz chwilowe wahania, zdarza się...idź do lekarza.

Gość myox
W poniedziałek dostałam okres - o 5 dni za wcześnie. Zaczynam się już porządnie denerwować, bo normalnie w 4 dniu było to zawsze już tylko brązowe plamienie, a tym razem jest bardziej obfity niż zazwyczaj a krew jest jakaś bardziej czerwona. Nie wiem, czy z pójściem do lekarza mam poczekać aż przestanę krwawić czy iść od razu?