Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusiamłoda

alum własnoręczny

Polecane posty

Gość Mamusiamłoda

Zbliżają sie święta więc postanowiłam zrobić babci mojego dziecka album z ich zdjeciami. Brakuje mi tylko jakis myśli, cytatów jakie mogłabym zamieścic pod zdjeciami. Byłabym baradzo wdzieczna za kazdy pomys.l

Gość to taki
"Jedno jest w życiu szczeście kochać i być kochanym"

Gość PIEKNYYYY
KiEDY SIE śMIEJE DZIECKO SMIEJE SIE CAłY SWIAT

Gość pięknie :))))
1. 100 tysięcy chwil nieskończonego szczęścia. 2.Choć upłynęło wiele lat, wciąż są razem.. Choć sie postarzał bardzo świat zatrzymali czas 3. ... bo są takie chwile, za które człowiek oddałby całe życie. my do albumu daliśmy dedykację : Z okazji Twojego dnia, kochany dziadku, za wczoraj i dziś - zawsze tak samo, każdym czułym serca uderzeniem i każdym z niego płynącym życzeniem zdrowia , sił i codziennej radości wraz ze słowami największej wdzięczności za wszystkie dla nas trudy i starania składamy dzisiaj podziękowania i życzymy wszystkiego co najlepsze.

Gość Mamusiamłoda
Dziekuje i prosze o jeszcze:)

Gość Janiewiemmmm
A chodzi ci bardziej o jakieś złote myśli, czy zabawne opisy do zdjęć dziecka? Bo mam akurat przed sobą album córki i mam takie króciutkie podpisy ale do zdjęć niemowlaczka. "Jeśc potrafię doskonale, chociaż zębów nie mam wcale"- wiadomo, zdjęcie przy jedzeniu "Ten, kto dużo spaceruje, zawsze się wspaniale czuje"- spacer z dziadkami "Kto sie bawi i nie nudzi, ten na pewno sie pobrudzi"- piaskownica?

Gość Mamusiamloda
I o zlote mysli i o podpisy smieszne bede wdzieczna za wszystko. Mam 100 zdjec wiec pomysłów juz brak.

Gość mamusiamloda
Noxelia co Tobie znowu sie nie pdoba? zal mi Ciebie