Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0009jsdjd43

Rowek między piersiami???

Polecane posty

Gość 0009jsdjd43

mam 15 lat i bardzo mały biust jakieś 65 A chciałabym mieć rowek między piersiami, mam PUSH UP dość bardzo wygąbkowany i jak sobie piersi wymodeluję to mam rower dopóki się nie ruszę czy czegoś nie zrobie, uwaazam ze to ladnie wyglada w bluzce z wiekszym dekoltdem i chcialabym taki miec, sa jakies inne sposoby albo staniki czy cos?? jak bylam kiedys na wakacjach w tokio u rodziny widzialam moja ciotka miala takie cos, ze jej przyciagalo do siebie i sciskalo piersi, ubierala to na stanik ale za cholere nie wiem jak to sie nazywa i gdzie to moge kupic ??? to bylo jakies 4 lata temu;/

Gość 0009jsdjd43
sorry nie rower tylko rowek. Zaraz pewnie bedzie do ksiazek dziecko, ale coz licze ze ktos napisze!!!

Gość 0009jsdjd43
Ugoscil nas znany Tokio Hotel :)

Gość offerma ........
a ruchasz sie już?

Gość stara prukwa przez ó
xtreme bra - wpisz w google

Gość 0009jsdjd43
Samanto a czy bardotka zrobi mi ten rowek ? jesli będzie odpowiednio dobrana? Ps. do tego co sie rucha, sprawdz czy cie w kuchni nie ma. To ze zapytalam o stanik i to jeszcze anonimowo to nie znaczy ze jestem jakas zdemoralizowana nastolatka??? WTF hahah no ten jakby groset fajny jest, miala cos podobnego tyle ze pod stanikiem i nie taki gorsetowaty. Tyle pamietam w kolorze cielistym :D