Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bssbbsbhahahu

CZY TO WLASCIWE ??

Polecane posty

Gość bssbbsbhahahu

pisalam z pewnym facetem poznanym na internecie. on jest z daleka (ok 300km ode mnie) i zaproponowal spotkanie w pol drogi zamiast przyjechac do mojej miejscowosci ;/ Moim zdaniem skoro to on proponuje sie spotkac, to powinien przyjechac, a nie mnie fatygowac. na paliwo pieniedzy mu na pewno nie brak. nie wiem co o tym myslec. a co wy uwazacie? tylko trzeba sobie wziac pod uwage ze to on wyszedl z propozycja spotkania a ponadto jest ode mnie sporo starszy i bogatszy, wiec chyba powinien sie nie szczypac tylko przyjechac :/ mam kiepskie auto, a tyle km mam sie tluc?

Gość eeeerft
Dla mnie dziwne, swego czasu spotykałam się z facetami przez net i KAŻDY dojechał do mojego miasta, nawet jeśli mieszkał 300-400 km ode mnie. Nie jestem żadną księżniczką, ale mam chyba dość staromodne poglądy, że to facet powinien na pierwszej randce odwiedzić kobietę, a nie jakieś spotykanie się w połowie drogi

Gość bssbbsbhahahu
no wlasnie, ja mam na to takie same patrzenie. tylko nie wiedzialam czy aby nie wymagam jednak zbyt wiele.

Gość eeeerft
Poza tym z praktycznego punktu to bez sensu: oboje w obcym mieście, gdzie pójdziecie? Możecie mieć nawet problem, żeby się znaleźć. A gdyby przyjechał do Ciebie, to przynajmniej jedno z Was znałoby miasto. Bez problemu byś go znalazła, mogłabyś zabrać go do fajnej knajpki czy kina, oprowadzić go po ładnych miejscach. A w obcym mieście będziecie siedzieć jak mumie, bo nie będziecie wiedzieć gdzie można iść.