Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowany mąż

Żona przesadziła

Polecane posty

Gość zdenerwowany mąż

Wróciłem wcześniej z pracy, wchodzę do kuchni a tam istna tragedia. Zupa kipi, ziemniaki rozklejone, makaron wala się po podłodze... Wchodzę do salonu, patrzę, a żona wisi na telefonie i rozmawia ze swoją przyjaciółką. Kazałem jej odłożyć słuchawkę, powiedziałem grzecznie o zaistniałej sytuacji i kazałem jej iść posprzątać. A ta się na mnie wydarła, że przerywam ważną rozmowę z takiego błahego powodu, że skoro widziałem jaki jest syf to sam mogłem to sprzątnąć a nie zawracać jej dupe. Złapała za telefon, wykręciła numer do przyjaciółki i zaczęła dalej nawijać przepraszając ją , bo COŚ jej przerwało. Wkurwiłem się, wyrwałem jej słuchawkę i rozłączyłem rozmowę. Zapytałem ją, co ona sobie wyobraża, a ta w płacz, że traktuje ją jak niewolnicę, że nawet nie pozwalam jej zadzwonić do przyjaciółki, że najchętniej zamknąłbym ją w kuchni i postawił przy garach. Byłem lekko w szoku, powiedziałem jej, że chodzi mi tylko o to, że zostawiła obiad na kuchni i poszła gawędzić przez telefon. I wiecie co się stało? Dała mi w twarz. Dość mocno, na chwilę zrobiło mi się ciemno przed oczami. Wykrzyczała jeszcze, że mama ją ostrzegała jaki ze mnie drań, ale ona była głupia i jej nie słuchała. Po wszystkim wyszła i trzasnęła drzwiami. Nie zabrała komórki, zgaduję że pojechała do swojej matki. Nadal jestem w szoku. Jesteśmy 4 miesiące po ślubie, w tym czasie zdążyliśmy się już pokłócić nie raz, ale żona nigdy nie zachowywała się tak infantylnie. Jak mam z nią teraz porozmawiać, skoro ona w ogóle nie słucha co do niej mówię?

Gość Żonaonaonaona
kurwa takich jak ty to tylko mięsem zimnym bić w klatce : | Biedna kobieta, SAM SOBIE RÓB OBIADKI JEBANY NIEROBIE!!!

Gość Żonaonaonaona
Dzidziuś nie umie sprzatąc i trzeba mu obiadki robić, oj biedactwo maluśkie

Gość Żonaonaonaona
"Byłem lekko w szoku," buahahaha, oj Ty Tępaky

Gość b.b.b.b.
Bosz, co za wiocha. A Pan Hrabia nie umie gazu wyłączyć?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
serio nie rozumiem! wróciłeś wcześniej z pracy a ona sobie sama organizuje czas w domu! jakbyś przyszedł o zwykłej porze pewnie byłoby normalnie! poza tym żona ma rację! jak się bałagan nie podoba to posprzątaj!

Gość tez 4 m po slubie-zona
wspolczuje ci..nie wyobrazam sobie takiego czegos, jestem tez 4 miesiace po slubie , ale gdy maz wraca z pracy a ja mam wolne zawsze ma ugotowane i posprzatane , moze to jakas warjatka

o jennifer wrocila chyba od fryzjera i znowu na kafe.....

makaron sie wala , ziemniaki , zupa kipi wiecie co ja mam troche inne zdanie . Bo uwazam ze zona najpierw powinna zajac domem a nie gotuje i pierdoli z przyjaciiolka przez telefon , zapewne zona nie pracuje.??? ty troche za bardzo energicznie zareagowales ale w sumie odwrocmy sytacje ja tez bym sie wkurwila gdybym do domu wrocila , wszystko na gazie a moj mezus sobie gada w najlepsze

Gość Żonaonaonaona
tez 4 m po slubie-zona - och jaka ty jesteś idealna i cudowna!! Spiknij sie z autorem bedziecie parą idealną, ty kura domowa przy garach bez życia i.. makijażu. Buahaha... poza tym corobisz na kafe? DO GARÓW !!!!!!!!

Dziwna baba ! najpierw robi sie swoje sprawy, ktore do żony nalezą czyli posprzatac i ugotawac, a nie pierodlic przez telefon apotem napierdalać z czyscikiem bo garnki spalone! Ta nade mną chyba jest jędzowatą zdzirą! Pierdolony nierobie ? a kto zapierdala na mieszkanie? a kto siedzi w domu i robi co chce ? Facet ma przejabne, ze tak powiem!

Gość werqwerwqr
Jakaś jebnięta ta twoja żona,a tutaj nie słuchaj tych bab bo panuje tutaj solidarność jajników, więc co byś nie napisał to ona ma rację bo jesteś facetem, czyli tym gorszym. I jeszcze piesze że wróciłeś z domu a był problem z obiadem to na nie działa jak płachta na byka.

gratuluję, że mąż ma posprzątane, pogotowane i poprane! ale dlaczego od razu oceniasz kobietę? może przyjaciółka miała kryzys? albo była awaryjna sytuacja! jak na razie mowa o jednorazowej sytuacji! poza tym masz medal z kartofla za dumną gospodynię domową! bo to właśnie się w życiu liczy!

zzzonnnnaaa jesli chcesz wiedziec to dbam o siebie, pracuje, mam znajomych i dbam o dom nie tak jak ty pewnie heheheh

Żonaonaonaona Widać ze ostra tapeta i nocne życie do Ciebie pasuje, a co Ty robisz na kafe? wypierdalaj paznokcie szlifierka opierdalac!

Gość AmbitneTzipkiSaNaKafeeŁal
Nie moge czytac tych waszych odp.... Zona to niewolnica? Prawdazawszeciezaboli, tylko do tego by ugotowac obiad i dac mezowi dupy jest stworzona kobieta?!!!

Gość Żonaonaonaona
Przejebane ma, no rzeczywiście !! Bidulek musi zarabiać na mieszkanie. OJEJKU JAKI BIEDNY !! Toż to W takim razie Hrabia domu, potrzebni mu niewolnicy jacuzzi i wszystko co najlepsze. Boże jak żona mogłą zrobic bałagan w kuchni ?!?!?!? Niepojęte !!! Zniewaga !!!

cudnie! serio gratuluję wzorowego domu! ja pracuję, uczę się i wiecie co... czasami mam brudno w domu, czasami mi coś wykipi i czasami nawet mam taki dzień, że mam wszystko w dupie bez powodu! i mój facet sobie jakoś z tym radzi!

Gość Żonaonaonaona
tez 4 m po slubie-zona - no chyba w simsach 🖐️

wiem wiem... powinnam klęczeć na grochu bo mi kasza wykipiała!

Gość Żonaonaonaona
leżeć krzyzem :D !!

Gość na 100 e
kurcze no szkoda zapewne teraz dopiero odkryjesz jej charakterek to dobrze nie wyglada nie bedziesz miał dobrej zony o ile to malzenstwo wogole przetrwa kojarzy mi sie ona z typem ''gołodupnej ksiezniczki'' autorze napisz jaka to osoba ?

A ja uważam, że ty dobrze zareagowałes a żone masz dziwną. I nie chodzi mi o to, że jak żona to ma gotować. Ale jak się podejmujemy jakiegos obowiązku- w tym wypadku obiadu- to ma się go kończyć a nie marnować pieniądze bo jedzenie sie zepsuje a może i garnki. Bo co, bo ona MUSI gadać z koleżanką? To chyba żart :O I w ogóle jeżeli w małżeństwie pojawia się bicie, nie ważne z której strony to jest cos nie tak. Jak mogla Cię uderzyć z takiego powodu? Chyba tesciowa ją przeciwko Tobie nastawiła :o

Gość Żonaonaonaona
Do garów kureczki, co z Wami? Po kryjomu na kafe siedzicie? a niech to się męzowie Wasi dowiedzą! Będzie draka :D!!