Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sie was pytammmmmm

śpiwory dla dzieci do spania pytanie

Polecane posty

witam! zastanawiam sie nad kupnem śpiworu do spania dla dziecka.Ma ono 2 lata, dotychczas spało pod kołderka,kocem..ale wciąz sie rozkopuje.Nocą i w dodatku kiedy sie spi jest w pokoju dość chłodno,moze to było by jakies rozwiazane.Uzywcie śpiworó,sprawdzają sie czy t tylko strata kasy?dzieciaki chca w nich spac?

Gość amelkowa mamaaa
no wlasnie tez jestem ciekawa? bo tez sie nad tym zastanawialam... tylko nie wiem czy mala nie wsciekalaby sie za bardzo gdyby miala ograniczone mozliwosci ruchu - bo to troche ogranicza.

No własnie mam ten sa sposób.Moje dziecko wędruje po całym łóżku, aktualnie śpi ze mna wiec co jakis czas i tak je przykrywam,ale nie zawsze sie budze,a ono lezy odkryte.Poza tym, nie wiem czy 2-latek przyzwyczai się do spiworu?

Gość amelkowa mamaaa
moja kiedys spala ae o bylo w zeszla zime. teraz ma 1,5 roku i nie wiem czy dalaby mi sie w to zapakowac. chyba nie... ja teraz na kolderke nakladam kocyk w poprzek i troszke wpinam za szczebelki i tak szybko nie zwala tej kolderki. ale tez jestem ciekawa czy ktoras z mam uzywa spiworka?

Chyba żadna z mam namnie odpowie;( Szkoda mi kupowac coś,jesli okaze sie,ze bedzie mi to leżało w szafie..

Gość znajoooma
w lidlu jest teraz promocja na spiwory :)

Gość feadwa
ja kupiłam śpiworek bo pod kocykiem dziecku było zimno, a kołderka z duża... obecnie mały (5miscy) śpi w tym śpiworku, doszyłam rękawki żeby mu było cieplej. Fajna sprawa, ale szczerze mówiąc to nie wiem czy w tym spiworku przezimuje, bo niby kupiłam zimowy, a wcale jakiś szczególnie gruby nie jest. Zanim kupiłam spiworek, zrobiłam dziecku taki śpiwór z kołdry - tak rzepy poprzyszywalam do poszewki, żeby dziecko było otulone i nie mogło się rozkopać i jednocześnie, żeby nie mogło sobie buzi przykryć i musze przyznać że w zimie to się chyba z tą kołderka przeproszę

Gość my uzywalismy spiworów
Używałam spiworów dla córki, do momentu jak miała około 4miesiące, właściwie do teraz.Mała ma aktualnie 2 lata i jest spora, moze jeszcze rozejrze sie za jakimis spiworami, ktoś wyżej pisał ze sa w lidlu.Akura moja córka w miare spokojnei śpi, wiec śpiwór jest jak znalazł.Jak ktos jest zainteresowany,zapraszam na moje aukcje, wystawiłam na nich 2 śpiwory, na 90 i 110 cm. http://allegro.pl/myaccount/sell.php

dla 2 latka nie polecam my w wieku 2 lat to przeszliśmy ze śpiworów wlanie na kołderkę kopiłam malej cieplejsze pidżamy z weluru. ona właśnie z tych krecioł jest i nie dałaby rady wyleżeć w śpiworze

Gość deees
Witam! Miałam ten sam problem. Córka strasznie się rozkopywała. W śpiworku spała do 6 miesiąca. Potem przeszliśmy na kołdrę. Niestety zrobiło się zimno i postanowiłam zainwestować w śpiworek. Ma dokładnie 1,5 roku. Pierwsze dwie noce spała niespokojnie, budziła się. Trzeciej nocy zasnęła snem kamiennym. A ja się spokojnie, że nie zmarznie. U nas śpiworek sprawdza się.

Gość iska3357
u nas też śpiworek się sprawdził, choć moje dziecko nieco starsze, bo 3 latka ma... Kupiliśmy śpiworek w kształcie misia, synek od razu pokochał go i teraz nie tylko w nim śpi, ale też się bawi w nim i z nim. Super sprawa...

Śpiworek to ekstra sprawa, moja córeczka śpi pod takim od 5 miesiąca życia do długo długo... i nigdy niezmarzła, wygodne, uniewersalne. Polecam ^^ Tylko latem w takim śpiworku z cienutkiego materiałku.

Gość gsgfg
Dla dwulatka? Przecież twoje dziecko się wścieknie! Nie zrobiłabym tego swojej córce. Z drugiej strony ja moją dwulatkę pakuję w pajacyk, gdy np jest przeziębiona. ;P

moj syn ma 2 lata i spi wlasnie w spiworku , polecam ! skonczyl sie problem z rozkopywaniem . synek spi chetnie . czasem jak go nie wloze to sam sie domaga by go tak wsadzic ;) starszy synek ma cos w stylu kamizelki a mlodszy ma na szelki takie cinkie. oba sp[iworki sa naprawde swietne :)

Gość iska3357
własnie zobaczylam, ze spiworki podobne do mojego sa do wygrania na facebooku, na profilu fundacji rosa.

Gość deeeesssss
synek ma 1 rok u 8 miesięcy. Od około miesiąca śpi w śpiworku z tego samego powodu. Dziecko rozkopywało się w nocy i było mu zimno. Pierwsza noc popłakiwał w śpiworze. Kolejnej zasnął bez problemu.A teraz jak idzie spać to sam pokazuje na śpiwór. Wiem, że nie każde chce tak spać i nie każde da się zapakować do śpiworka.