Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania343

jestem z siebie dumna! ważyłam 115 kilo.

Polecane posty

Gość Ania343

schudłam 50 kilo.:) dla Kobiet które się odchudzają, nie głodźcie się, Jak chcecie schudnąć nie jedzcie w nocy! pijcie dużo wody z cytryna, lub sokiem z cytryny, i ćwiczcie na rowerku lub brzuszki. Trzeba dużo motywacji uwierzcie w siebie Ja dałam rade. Jedna napisała ze Jak zje to idzie zwymiotować dziewczyno opanuj się i przemysł 100razy za Nim coś takiego zrobisz. ! to nie odchudza, to szkodzi zdrowiu.!!

Gość gej kafeteryjny
JEBANE MACIORY POWINNY BYC PRZERABIANE NA KARME DLA KOTOW

Gość gej kafeteryjny
grube szmaty

gratuluję !!!!!!! wspaniale!!!!a co jadłas podasz jakies przyklady, ile razy dziennie itp, , a czego nie jadłas jak dlugo sie odchudzałas i czy teraz wracasz pomału do normalnego jedzenia?

Gość własnie podaj nam wszyssto
ile cwicyzlas,czego nie jadlam ile czasu ci to zjalo i jak utrzymujesz wage

Gość Ania343
Kochanie dziewuszki powiem wam tak, zaczynałam bardzo ciężko mi było na początku nie wytrzymywałam i jadłam po nocach. Po jakimś czasie postanowiłam sobie ze muszę to zmienić także Mój chłopak mi pomógł dal a mi dużo wiary. Zaczęłam od zwykłych brzuszków 50 razy dziennie brzuszki, jeździłam 2 razy dziennie na rowerku aż się spociłam, gdy się spociłam poszłam się kapać i spać. Jadłam Obiad male dania, zamiast ziemiakow jadłam brokuły z posypka sera żółtego wystarczy brokuły ugotować potem posypać je serem a następne do mikrofalówki aby ser się spuścił i szczypta soli. + jajko na twardo. I tak wyglądał mój obiad jadłam go póki mi się znudził także polecam to jest bardzo dobre. Jak mi sie znudził to jadłam własna ręczna sałatkę z kurczaka robiona, z warzyw. Duzo ruchu, czasami biegałam jak miałam czas, robiąc sprzątnie starałam się mocno wysilać wszystko w ruchu było. a Przede wszystkim piłam dużo wody z Cytryna. Dzisiaj kilku znajomych mnie nie poznało na ulicy nie uwierzyli ze Przez 3 miesiące tak schudłam.

Gość Ania343
5 razy dziennie*

Gość 3 miechy i 50 kilo
to super wynik,ale chyba malo jadlas,naprawde jak tyle schudlas,wiem ze startowalas z duzej wagi

Gość no wlasnie,to po 16
kilo z kawalkiem na miesiac,na poczatku to rozumiem bo duza waga,ale jak mialas juz 80 kilo to znow tak szybko schudlas,16 kilo na miesiac to bardzo duzo,chyba nic nie jadlas i cwiczylas

Gość wisla sobie plynie plynie
gratuluję wyniku, ale swoją drogą nie wiem jak można się tak zapuścić zeby ważyć sto kg...przecież to staszne :/

Gość niestety to pr
prowokacja nikt nie jest w stanie schudnąc 50 kg w 3 miesiqce, nie wierzcie w to moze ktos schudnał w jeden miesiac 15, bo był chory, albo cos, ale nie mozna schudnac 50 w 3 miesiace, niestety