Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szeflend

PiS walczy o pieniadze Polakow. Dlaczego ma takie niskie poparcie?

Polecane posty

Gość Szeflend

Dlaczego wolicie, zeby zachodnie koncerny zmuszaly was do pracy w pieluszkach przez 16 godzin dziennie i zarobki na poziomie 1/10 wynagrodzenia Niemca

Gość malakotka
A jak walczy? Gębę drąc dla taniej popularności!!! O wywalczył już coś???

Gość jakislekpoproak
Dlaczego ma takie niskie poparcie? - bo ma słaby program,mało krzykliwy, żeby dotrzeć do 80% osob glosujacych trzeba prostych przkeazaów, Polacy to matoly i jak tusk im powie A to oni w to wierzą...a z kaczynskiego szydzą jakim TVN i radio zet zagra :o

Gość Szeflend
Zyjecie w jakims urojonym swiecie telewizji i zachodnich mediow. Nie rozumiecie? Pojawia sie nowy telewizor, to musicie go miec, podobnie z komorkami. Zyjecie jak w matrixie, w swiecie bez zadnych wartosci

Gość Szeflend
Tak samo jest z bankami - media powiedza zalozcie konto w banku, bo tak trzeba, to Polacy leca do banku, bo musza miec konto. I daja zarobic zydowskim wlascicielom tych bankow

po co powstala ta partia palikota? bo tusk byl tak obsrany ze przegra wybory i dostana po dupie ze wymyslili pseudo gowno ze niby beda mogli cpac wszyscy legalnie itp itd i ten jebany durny narod zaglsoowal na to gowno dzieki czemu partia oszustow dalej moze mnie okradac we fleszach tvn kolejne 4 lata bezkarnie

Gość fdbrbrb
a jak w tv jest przedstawiany pis? peło ma lepszy PR i temu ma wyższe POparcie;)

Gość cgfhfgtjhy
bo PIS nie jest u wladzy i szczekac duuzo moze. gdyby byl u wladzy z pustego by nie nalal. zal mi cie ulomku umyslowy

Gość Petrus Maximus
PiS ma małe poparcie wszędzia tam gdzie Ciemnogród jest minimalny, a tak gdzie ciemnota, miernota, zadupie, zaniedbana ściana wschodnia, gdzie ksiądz dobrodziej ma władzę nieoraniczoną tam PiS ma poparcie. Oczywiście taki wawciapowraca, prymitywny cham i prostak, popiera PiS i tego matoła Kaczyńskiego, bo wiadomo , cham do chama ciągnie.

Gość mikikun
Kolumbio, ojczyzno moja , ciebie nosze w swoim sercu . wierze w twoje przeznaczenie i ufam, że zawsze pozostaniesz wielka, szanowana i wolna . w tobie kocham wszystko, co jest mi bliskie: twoje sukcesy , mój dom rodzinny , groby moich przodków, moja wiarę i owoce moich wysiłków , które SA realizacja moich starań . bycie żołnierzem to mój największy sukces . moim największym marzeniem jest nosić z honorem tytuł Kolumbijczyka, A kiedy zajdzie potrzeba , umrzeć broniąc ciebie

Gość jakislekpoproak
petrus maximus to shatyn :D

Gość Petrus Maximus
jestem czcicielem Matki Bożej, i nie życzę sobie świński ryju, mikikunie, używania wulgaryzmów typu, że ktoś ma ryja, w domyśle NMP, pisowski ciemniaku.

Gość aaaaaabbb
możesz sobie być czcicielem czego chcesz. A to nie jest koncert życzeń

Gość Petrus Maximus
pewno, że nie koncert życzeń, a mi sie nie podoba i już. A tobie jak masz ochotę, to możesz nawet Ryżyka cmoknąć w jąderka poświęcone.

Ja tam mam wrażenie, że PIS walczy tylko o wyjaśnienie katastrofy smoleńskiej i to w taki sposób, żeby okazało się że to zamach.

Gość Petrus Maximus
oczywiście, Prezes PiS , dokładnie i ze szczegółami omówił to na swoim wystąpieniu na pierwszym posiedzeniu sejmu.