Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suwka

Czy chcecie

Polecane posty

aby w te święta była prawdziwa zima, czy jednak wolicie, żeby nie było śniegu? :classic_cool:

Gość dorocia 34
ja nie lubie zimy.jak dla mnie moze byc 10-12 st. nie chce sniegu.no chyba ze na 3 dni swiat a potem znika bez sladu (tzn. bardzo szybko -bez pluchy)

Ooo, czyli jednak tęsknisz za zimą :) Ja tam bym chętnie od niej odpoczęła :D

Dorocia, podzielam twoje zdanie! Chce się choć raz poczuć jak w Stanach, chociaż i tam zdarzają się anomalie :D

suwka, troche tesknie, choc kilka lat temu dala mi ostro popalic, jak wyladowalam w rowie, kiedy wypadlam z kolein w drodze do pracy i wtedy krzyczalam, ze juz wiecej nie chce zimy :-D. Mysle, ze bardziej, niz za zima, tesknie za ta atmosfera swiateczna, która za granica jednak jest zupelnie inna :(

No tak, ale takie jest życie :) Nie wiem, ale jakoś w tym roku nie mam ochoty na śnieg :P

Gość dorocia 34
wolę 40 st w lato niz -5 st w zime. nie luuuubie zimy!!! a na Święta snieg sobie moze byc bo i tak siedzi sie w domu a przynajmniej widok za oknami by był ładniejszy. jestem ciekawa jak wygladaly by Swieta gdyby bylo 30 st na plusie . W Polsce oczywiscie.

Gość megitkaaaaaaa
Ja nie chce sniegu. Przez to mam problem z dotarcie i poerotem z pracy. Musze wstawac o wiele wczesniej, odsniezyc auto, podjazd i jeszcze jechac po zlodowacialej jezdni. O nieee!!!;-)