Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eLKa1975

chce zapracować sobie na przyjażń

Polecane posty

Mam 36 lat, męża, 4 letniego synka i szukam koleżanki do pogadania, nadającej na podobnych falach, marzę sobie, że utrzymujemy z sobą stały kontakt e-mailowy, może się spotkamy, a po jakims czasie będziemy mogły powiedzieć-fajnie, że się poznałysmy, bo to własnie siebie szukałysmy- prawdziwa przyjażń, szczera, tolerancyjna, lojalna. Dziewczyny jeżeli ktos taki jest proszę o odzew.

Gość ona magi
w realu nie masz zadnej przyjaciólki?

Gość zalozyla i poooszla
nic dziwnego ze nie ma przyjaciol:P

Nie mam ani przyjaciółki, ani koleżanek, ani znajomych. Do niedawna było mi z tym dobrze, ale od jakiegos czasu zaczęłam czuć potrzebę znalezienia sobie bratniej duszy, prawdziwej siostry, osoby na którą mogę liczyć, a ona na mnie.

Widzisz jak łatwo się pomylić, nie poszłam, cały czas jestem. Wyobraz sobie, że nie piszę dosć szybko na klawiaturze.

Gość 7657897689
chce ZAPRACOWAĆ sobie na przyjaźń, żebyś się nie zesrała z tym swoim wyimaginowanym honorem :D idz do pracy to może zapracujesz, maila nie pracuje się na przyjaźń.

O czym Ty wogóle piszesz. Przeczytaj sam(a) siebie. Te cyfry zapewne przedstawiają iloraz braku inteligencji, kultury i niedojrzałosci.

Adonis powiem Ci tak, zdaję sobie sprawę, że trudno, nawet bardzo, może być to nawet niemożlwe, ale warto wierzyć, próbować, szukać, poznawać, poza tym wierzę w to, że co ma być to będzie i obojętnie jak będzie będzie dobrze, inaczej być nie może.

Czesć kubkowa z kawa. Jak miło i sympatycznie, że odzywają się też ludzie tak zwyczajnie, tak poprostu, tak normalnie- jak Ty. Jeszcze raz dzięki i przesłam Ci w związku z tym i za to POZYTYWNĄ ENERGIĘ.

Gość o jajku...
Raczej nie poznasz tak osoby. Proponuję pójść na jakiś kurs językowy, jogę albo nie wiem, układania kwiatów w stylu japońskim :) Raz że rozrywka, więc nie będziesz siedzieć w domu i odpoczniesz od rodziny. Dwa, że inwestycja w siebie - może niekoniecznie kurs ci podniesie kwalifikcje zawodowe (nie wiem czy pracujesz - skoro nei maszk oleżanek to wnoszę, że nie) ale poprawi samoocenę. No i trzy - na wielu kursach spotkasz kobiety młodsze, w swoim wieku i starsze i może zaczniecie chodzić na kawę czy coś :) Ja nie znałam nikogo, dopóki nie poszłam na studia - klasa była zróżnicowana i nieciekawa,a na studiach poznałam ludzi z podobnymi zainteresowaniami. Na drugim etapiekierunku jestem, są inni ludzie w dużej części ale z jednądziewczyną wciąż mam kontakt - chodzimy do kina, piszemy maila czy smsy... W tym roku pojechałyśmy do Wiednia na zakupy oszczędzając rok na ciuszki ;)

Dlaczego akurat tutaj, bo to jest pierwsze forum na jakie się zalogowałam i na jakim rozmawiam, wogóle jestem początkującym człowiekiem poruszającym się w swiecie "pisania z kims na żywo" (to mój pierwszy dzień) więc jeszcze muszę się dużo dowiedzieć i nauczyć. Tutaj, bo innych miejsc nie znam, nie mam więc porównania( żadnego), na to trafiłam poprzez wyszukiwarkę na onecie no i tak dotarłam do tego miejsca.

nie zniechecaj się:) tu też mozna znależć przyjaciół, albo chociaz kogoś do poklikania

Wczesniej odpisałam kubkowej z kawą, a teraz Adonisowi, nie wiem czy dobrze zrozumiałam czy jestes rodzaju żeńskiego, czy męskiego, chociaż tak naprawdę to nie ma znaczenia, ale dobrze jest wiedzieć, ciekawa jestem też ile masz lat? Teraz jeszcze odpisuję jejku, napiszę Ci tak jestem już na trochę innym etapie życia(36 lat, kiedy będziesz tyle miała sama zrozumiesz o czym mówię, bo teraz wnioskuję, że jestes bardzo młodziutka-ciesz się tym i korzystaj)

Czat??? Moja wiedza w tym zakresie ogranicza się do tego i tylko do tego, że wiem, że tam można sobie z kims pogadać???, ale nie jestem pewna, czy się nie mylę, pozatym nie wiem gdzie to jest, jak tam się dostać i poruszać.