Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eLKa1975

chce zapracować sobie na przyjażń

Polecane posty

Gość achtunge desznike!!!
nie dość że stara, ślepa to i tępa jak stołowa noga :D

jesteś w sam raz dlal Adonisa. Ten sam żałosny poziom

Marta i Lidka mówiłem wam ignorujcie wyjatkowo złośliwe pomarańczki.Tak jakby ich nie było.Nie komentujcie ich wpisów.Są zwyklymi ćpunami i nic na to nie poradzisz:O:(

a Adonis jest alkoholikiem

Adonis napisz mi o jaką to koleżankę chodziło, bo mnie to męczy, a dopóki się nie dowiem, to nie przestanę Cię pytać

kawę mam w kubku-oczywiście:).... w domku.... na wygodnym foteliku spijam jej cudny aromacik:) a kawa którą piję to sypana-Astra..mnie idealnie smakuje:)

podszywku...dziękuję,że mnie tak lansujesz..naprawdę doceniam:D:D:D zawsze lepiej niech mówią zle o mnie niż wcale:D:D:D:D:D.......

Gość Pomnażaj talenty
i to wszystkie wtedy znajdziesz przyjaciółkę.

kubkowa z kawą -- tutaj od niedawna trzeba bardzo uważać na nicki i odpowiednio je zabezpiecząć inaczej wykorzysta taki jeden z drugim debil i się bedzie podszywał:(

Marta fajnie, że jestes,Adonis też, ja również jestem, więc na razie jest nas troje, wczesniej była jeszcze Verbenna, tylko chyba gdzies się zgubiła i to wszyscy, którzy tutaj rozmawialismy, czy jeszcze ktos był?

to z nas Trójca się narodzila...no byleby nie druga święta-bo może zrobić się nudno:D:D:D... Lidka..zapominasz o podszywkach:D:D..Ci to mają przekichane..muszą podpinać się pod czyjeś nicki-bo sami są tak:beznadziejni,nieogarnięci,nieinteligentni i tak nudni.....

Podszywku też jesteś mile widziany. Zapraszam Ciebie serdecznie do nas . Jesteś zabawny i smieszny 👄

Ci to mają przekichane..muszą podpinać się pod czyjeś nicki-bo sami są tak:beznadziejni,nieogarnięci,nieinteligentni i tak nudni.... Niechcący uraziłaś naszego Adonisa, on specjalizuje się w podszywaniu na kafe. Takie ma hobby