Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eLKa1975

chce zapracować sobie na przyjażń

Polecane posty

Czesć Marta, ja jestem zalogowana w pokoju 30-40latki, mam nick eLKa1975 i jak napiszę, że szukam Marty Kubkowej z kawą, to się wyswietlam , nie wiem co mam jeszcze zrobic, jak Cię znależć? Może mi cos podpowiesz, bo dla mnie to czarna magia, pytam się tam tych ludzi, oni mi mówią, że jestem zalogowana, nie wiem może ja muszę być tam o tej samej godzinie, co Ty? Ja będę dzis o 20 tam w taki sam sposób jak do tej pory, bo innego sposobu nie znam, więc może tym razem nam się uda. A teraz do Adonisa, nie obrażaj się, ja Ci bardzo dziękuję, że pomogłes mi rozwinąć temat, doceniam to i wcale Cię nie olewam, przeciwnie, chciałabym z Tobą porozmawiac o sprawach technicznych, np co mam zrobic, żeby tutaj zastrzec swojego nicka, żeby jak ich nazywacie podszywacze, nie podszywali się pode mnie i nie wysyłali w moim imieniu, tego, czego ja nigdy bym nie napisała, jak również, co mam zrobić, żeby wszystko, co wysyłam dochodziło. Jeżeli masz cierpliwosć to mi wytłumacz, co mam zrobić, ale tłumacz mi tak, jak bys tłumaczył osobie z innej epoki, bo ja o sprawach informatyczno-technicznych to nie wiem nic, więc jak będziesz miał cierpliwosć, to napisz mi w pierwszej kolejnosci krok po kroku, co mam zrobić, aby NIC nie mogło się pode mnie podszyć i skąd mam wiedzieć, czy to, co Ty piszesz to faktycznieTy, a nie podszywacz? Swoją drogą to cały czas unikasz odpowiedzi o Twój wiek, tak jak wczesniej pisałam jestem ciekawa, więc jeżeli Tobie to nie zaszkodzi to smiało możesz pisać, ile masz lat.

Marta, a może jestesmy w innych pokojach, bo ja jestem 30-40 latkI, a teraz doczytałam, że Ty chyba jestes w 40 latkowie, to lepiej Ty się przenies do mnie, bo ja nie wiem ,czy mi się uda i tak nie wiem jakim cudem udało mi się zalogować w tym pokoju, w którym jestem- POKÓJ 30 40 LATKI- będę dzis o 20.00

Marta, chyba o to chodzi, że ja nie byłam akurat zalogowana w tym momencie, co Ty w tym pokoju, takie są moje ostateczne przemyslenia w tej kwestii. Tak jak pisałam wczesniej będę dzis o 20.00, jezeli dzisiaj Ci nie będzie pasowało, to jutro też będę o 20.00.

Gość Adonis ma 62 lata
pisaliśmy ci wczoraj. Ma dzieci w Twoim wieku.

Gość Adonis ma 62 lata
Jesteś strasznie "ciemna" z obsługi neta. Moja babcia radzi sobie lepiej niż Ty. Przecież nie jesteś tak bardzo stara więc co z Tobą nie tak? Jesteś kurą domową? Może wypuścili Cię właśnie z piwnicy? Wydajesz się osobą bez poczucia humoru, bez polotu i dlatego pewnie nie masz przyjaciół. Kubkowa z kawą w porównaniu do Ciebie wypada o lata świetlne lepiej. :D Powinnaś mieć nick "ciemna masa"

Gość Desztnik a idź
się wypulać ! :P:D

Gość dzieci już sie za mnie
wypowiedziały więc nie muszę sobie języka strzępić. Twój nick nie jest do podrobienia.Jakbyś miała w taki sposób elka1975 to te małe l można zastapić dużym I i nie jest to do uchwycenia na pierwszy rzut oka.

Gość Desztnik a idź
a jednak matoły nie zauważyliście wczoraj że się pod nią ktoś podszył! :D :D :D i wcale nie trzeba mieć litery l

Gość Desztnik a idź
o to tej tępej babie chodzi, że wczoraj podszywacz podrobił jej nick i gadał z wami jak gdyby nic. Matoły i ślepce

21:50 [zgłoś do usunięcia] kubkowa z kawą Adonis..Ty jestes poważny? bo nie wiem czy sie śmiać czy plakać...--TO BYŁO SUPER ponizej pasa.Ubolewam że taka jesteś.:(

Gość Desztnik a idź
eLKa1975 i kubkowa z kawą miały podszywaczy. Jedynie adonisa nie dało się podrobić bo jest zabanowany nick : "Adionis pieknych pań"

Gość Desztnik a idź
źle mi się pisze po procentach :o

Gość Desztnik a idź
matołku ale nie zauważyłeś podszywu eli? zobacz na odstęp między nickiem a a datą urodzenia :)

Gość Twoja szkoła desznik
:P

Gość uciekam zanim mnie
zjecie :P