Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eLKa1975

chce zapracować sobie na przyjażń

Polecane posty

eLKa 1975 witam podszywaczkę.I Ty też się w takie głupoty bawisz? Nigdy nie pytałem kobiety/dziewczyny tutaj o wiek .Więc teraz wyjatkowo to czynie.Ile masz wiosenek??:D

Gość Adonis cudnych pan
Tego nicka"Adonis cudnych pan" nie da się zaczernić, jest zablokowany. Miałeś wczoraj szczęście:)

Gość kkllkjktththnn
30.11.2011] 17:36 [zgłoś do usunięcia]Adonis cudnych Pań a z tym czatem mozesz mi wyjaśnić jaki błąd na miejscu robiłem?? Jestem z powrotem. Jaki konkretnie to czat? http://czateria.interia.pl/ tam?

Gość kkllkjktththnn
a pierwszy raz jestem na tym czacie. Są jeszcze czaty na onet.pl na interii.pl. Wszedłem bez problemu na ten wp.pl

Gość kkllkjktththnn
zalogowałeś się prawidłowo? nick tymczasowy, kliknąłeś że akceptujesz regulamin i dobrze przepisałeś kod z obrazka?

Gość kkllkjktththnn
po zalogowaniu otwiera się okno czatu. Pisze nad nim "Tylko 40 latkowie" I już można pisać :)

Gość kkllkjktththnn
to co widzisz po zalogowaniu się?

Gość kkllkjktththnn
czyli nie widać okna i pojawiających się na bieżąco wpisów? Ja nie miałem takiego problemu. od razu wszedłem po zalogowaniu na czat.

Gość kkllkjktththnn
Spróbuj wejść na ten czat na interii. Sprawdzimy czy się uda http://czateria.interia.pl/ On jest lepszy i więcej osób na nim siedzi

Gość kkllkjktththnn
ja wolę pisać na forach albo gg. Na skype jakoś nie klei się rozmowa i jest większa krępacja- nie wiem dlaczego tak jest.

Gość kkllkjktththnn
Dziewczyny nie mogły się wczoraj odnaleźć bo chyba weszły na różne czaty na różnych portalach.

Gość kkllkjktththnn
Chciałem tylko żebyś zalogował się na czacie na interii. Czy będziesz miał problemy żeby tam wejść czy nie>> wejdź na tamten czat, wybierz pokój np 40 lat i spróbuj wejść oki?