Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eLKa1975

chce zapracować sobie na przyjażń

Polecane posty

literki... strasznie skomplikowany zapisek.. masz rację-doszlam,że eLKa była na innym po tej nazwie pokoju.. Adonisie -Ty się nie fochaj-bo nie masz o co-tyle tu podszywów ,że zgubilam wogóle wątek kto jest kto...dziś pije wino-będzie lepiej:* LIDKA.........>>>>>>>>>>>>czy Ty instalowałaś sie na czacie czaterii????? bo mnie o ten chodzilo:)

Gość kkllkjktththnn
Ela weszła na czat na onet.pl lub wp.pl

Gość kkllkjktththnn
Adonis gdzie brykasz!

no to sobie wosk poprzelewalam-wyszło: 1)orzeł w koronie(lewa piers z gladka prawa z odznaczeniami) 2)drzewo (chyba jabłon ) z owocami(na połowie) 3) rybka z morza jakiegoś ciepłego...skojarzyla mi sie jakas egzotyczna 4)pierś ze stojącym sutkiem i teraz bądż tu mądrym i myśl-która opcja ????? i co one oznaczają te obrazki???? może ktoś zinterpretuje??? :D:D:D.....

LIDKA........ TY SIE BŁAGAM ZALOGUJ NA INTERIA.CZATERIA.PL bo na onecie bida z nędzą tylko jave sobie zainstaluj dasz rade. a jak co ja tu jestem:)

mam niesamowite wraznenie DrOGA LIDKO,że nasz trzeci rozmówca ma 1000 twarzy..... ale cóż...dziś mnie to nawet bawi.... być może się mylę....ale kto wie?....

Marta, chyba to TY. Ja weszłam na stronę interii, potem wpisałam w wyszukiwarce interia czat w weszłam do pokoju 30-40latki, ALE W TEJ CHWILI NIE JESTEM ZALOGOWANA, ABYSMY MOGŁY TAM POGADAĆ CZY MY OBIE MUSIMY BYĆ ZALOGOWANE I PISZEMY W CZASIE RZECZYWISTYM, NIE WIEM JESZCZE W JAKI SPOSÓB WEJSĆ NA TO COS CO SIĘ NAZYWA PRIV, BO JAK SIĘ DOMYSLAM TAM MOŻNA POGADAĆ TYLKO MY DWIE-CZY ŻLE MYSLĘ. A jeżeli możesz, to powiedz mi czy na tzw.gg się rozmawia w czasie rzeczywistym, czy tylko można pisać w czasie rzeczywistym. ADONIS, TY UNIKASZ BEZPOSREDNICH ODPOWIEDZI, TYLE RAZY CIĘ PYTAŁAM O WIEK, A TY MI NIE ODPOWIEDZIAŁES, SPYTAM CIĘ PO RAZ OSTATNI, JEŻELI TYM RZEM MI NIE ODPOWIESZ, UZNAM, ŻE NIE JESTES POWAŻNY I WIĘCEJ JUŻ NIE BĘDĘ SIĘ DO CIEBIE ZWRACAŁA, MOJE PYTANIE BRZMI, JAK NAPRAWDĘ MASZ NA IMIĘ, MUSISZ DODATKOWO MNIE PRZEKONAĆ PISZĄC SWOJĄ ODPOWIEDZ, ŻE TO TY NAPRAWDĘ PISZESZ JAKO TEN ADONIS, KTÓRYM BYŁES NA POCZĄTKU TEGO TEMATU.

Kojot... pozwolę sobie na nutkę refleksji...między końcem pierwszego kieliszka wina a początkiem drugiego.... nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym by tak było...naprawdę..mieć przyjaciela i przyjaciółkę-tak razem i jenocześnie..coś cudownego co mógłby podarować mi los...tylko tutaj..jednak ostrożności nigdy dość....ale cieszę się,że są:) ale miło ,że odpisujesz:)

potem wpisz ten pseudonim i hasło jesli chcesz zastrzec a jesli nie to na pseudonim tymczasowy i potwierdz znajomosc regulaminu i juz wejdziesz

eLKa1975- akurat na tym topiku nikt się za Adonisa nie podszył. Więc bądź spokojna - to ten sam "oryginalny" Adonis.

Lidka pisała że niby jest na interii i zalogowała się do pokoju 30-40. Tylko że na czacie interii nie ma pokoju o takiej nazwie. Więc gdzie jest Lidka?

Marta jestem tu i równoczesnie w pokoju 40latków, ja napisałam tam do Ciebie o 20.08, znów tam idę i czekam na Ciebie tam, znajdz mnie, bo ja nie wiem która to Ty tam jestes