Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nknolnklnklnnlnl

Pomocy! Corka cierpi

Polecane posty

Gość anna840805
Dzisiaj robilam wyniki. Maja byc w piatek, ale jesli beda na prawde zle to zadzwonia z ambulatorium. Dzis podalam jej zelazo i na apetyt cos to miala przez chwile lepszy humor, ale znow jest ospala. Moze to zapalenie pluc? Ale doktor ja osluchala i nic nie stwierdzila. Na razie czekam

Gość anna840805
Czy ktoś miał taką sytuację?

Gość Ona.//
Czy mierzono coreczce poziom cukru glukometrem???

Gość anna840805
Nie mierzyli glukometrem. Ale pobierali krew na cukier. Dzisiaj pomimo tego, ze pije wode i herbatki, to ma suche usta, wyschniete takie spieczone

Gość Ona.//
Aniu nie chce Cie straszyc ale bardzo prawdopodobne ze ma cukrzyce.Nie jestem lekarzem ale takie same objawy miał moj syn.Od 6 lat choruje na cukrzyce typ 1.Dziwie sie ,ze lekarka nie zleciła najpierw tego badania.Jezeli masz mozliwosc zbadaj cukier glukometrem bo niestety moze sie to ze skonczyc...spiączką hiperglikemiczną.Lekarz mojego dziecka tez zignorował to badanie,zrobiłam je w innej przychodni prywatnie......skala w glukometrze juz cukru syna nie zmierzyła.Potem był juz tylko szptal. Zycze mimo wszystko powodzenia.

Gość anna840805
przed chwila dzwonilam do laboratorium. powiadziano mi ze ma podwyzszone leukocyty i erytocyty, i jakas bakteria jest w moczu. Na glukoze mam poczekac do 17 wiec jak zadzwonie i bedzie zle to lece do lekarza. nie wiem moze jakos wysla mailem te wyniki do poradni. bo lekarze w przycgodni przyjmuja do 18

Gość Ona.//
I jak wynik glukozy????

Gość Ona.//
I jak wyniki???

Gość Ona.//
Autorko napisz co u was....

Gość moij
Autorko, błagam NIE PISZ co u was! Kazda matka która pisze na Kafe zamiast zabrać dziecko do lekarza powinna być pozbawiona praw rodzicielskich a potem wysterylizowana!