Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocesiestrasznie

POCE SIE JAK PIES, JUZ NIE WIEM CO ROBIC NIC NIE POMAGA. POMOCY

Polecane posty

Gość pocesiestrasznie

moj problem jest taki ze sie strasznie poce pod pachami :( nie mam olbrzymich plam na ubraniach, raczej małe lecz zauwazalne ale czort z plamami gorsze jest to ze jak sie spoce to no, niesmacznie to zabrzmi, ale strasznie smierdzi tym potem az dziwne ze z tej malej plamki moze az tak capic :( probowałam uzywac specjalnych produktow na pocenie jak antidral (na bazie alkoholu) ale ten produkt tak podraznia mi skore ze nie ma opcji abym mogla go regularnie stosowac raz w tygodniu :( o higiene dbam, uzywam dezodorantu nivea i nic, juz nie wiem co robic... moze macie jakies podpowiedzi aalbo ktoras z was miała podobny problem bo ja juz nie daje rady, wstyd mi po prostu. mam te problemy od 2 miesiecy jak zaczeło sie juz robic chlodniej latem jakos o dziwo wszystko bylo o.k. POMOCY DZIEWCZYNY

Etiaxil - występuje w 2 opcjach: dla skóry normalnej i wrażliwej. Poza tym wydaje mi się, że to też zależy od diety. Najlepiej będzie porozmawiać o tym z kosmetyczką, albo lekarzem.

Gość bgugy
idz do apteki, farmaceutka sprzeda Ci specjalny antypespirant. Lub do lekarza. Koleżanka była u lekarza bo pociły mi się nogi. I lekarz zapisał jej specjalny puder na recepte. Nogi przestały capic. Mysle ze na pachy tez cos jest. Pot z pod pach strasznie smierdzi. walcz z tym!

Gość a masz tak że nagle sie pocisz
chodzi o takie znienacka napady potowe? Jeśli tak zbadaj tarczycę.

Gość pocesiestrasznie
Jak byłam mala to miałam stosunek z psem, może stąd ten psi odór spod pach?

Gość uyho8h
tylko, ze pies sie nie poci:O

Gość pocenie się to może być
- nerwica - nadwaga - tarczyca - nowotwory - pełno innych rzeczy idź się zbadać

Gość asdasdas
Ja sie cały poce niestety. :( Teraz jak jest zimno to jest w miare ok ale latem bedzie tragedia.

Gość tak jak ktos napisał
ETIAXIL nie ma lepszego leku

Gość a jakie to miasto?
Znam ten ból, też tak kiedyś miałam i okazało się, ze tarczyca nie domaga :( Warto więc zrobić badania. Druga ważna rzecz: dieta (i nie mam tu na myśli odchudzania, tylko twój sposób odżywiania). Trzecia: materiały z jakich nosisz ubrania. Czwarta: antyperspirant - ja np. od kiedy biorę leki na tarczycę, to mam mniejszy problem, ale czasami powraca. Wtedy zmieniam antyperspirant i przez kilka miesięcy jest ok. Teraz używam męskiego gillette w żelu i jestem bardzo zadowolona z efektu.

Gość asdasdas
Ja nawet antyperspirantu nie moge uzyc bo przeciez plecow sobie nim nie wysmaruje. Schudlem do normalnej wagi i wciaz to samo.

Gość Poce się na max
A co powiecie na to - normalnie się nie pocę, jestem raczej zmarźlakiem, ale każda najmniejsza nawet aktywność fizyczna np. zamiatanie, sprzątanie a nawet taka typu spacer (chodzę raczej szybkim krokiem) powoduje ogromne pocenie się. Głównie na plecach, po takim wysiłku muszę się przebierać nawet 3 razy dziennie. Pot ten jest w zasadzie bezwonny a pocę się niezależnie od ubioru, teraz może być i 0 stopni na dworzu czy mniej i przenikliwy wiatr a ja pod kurtką jestem cały mokry, w miarę spaceru i wysiłku to tylko narasta. Mam tak od zawsze - ktoś wie coś w jakim kierunku coś z tym zrobić.

Gość asdasdas
Ja mam podonie z tym ze nie az tyle zebym sie musial przebierac. W lato to sie musze przebrac ale w zime nie. No i u mnie z zapachem raczej jest problem dlatego zawsze jak gdzies wychodze to musze jakichs perfum uzyc.

Gość Poce się na max
No ja niestety ale po każdym spacerze mam mokrą podkoszulkę z przodu i na plecach, do tego mocno wilgotna koszula, na plecach i kołnierzyk, czasami aż wilgotny sweter i szalik. Naprawdę usiłuję unikać wysiłku, szybkiego kroku właśnie dlatego że z każdym krokiem narasta pocenie i wilgotność ubrania. Aż osiągnięty jest punkt krytyczny żę muszę się przebrać bo przecież w mokrym nie można chodzić. To jest naprawdę problem bo dezorganizuje to życie, muszę zawsze założyć że muszę wrócić co jakiś czas do domu aby się przebrać. A i żeby nie było jestem totalnym chudzielcem.

Gość asdasdas
Najgorzej ze teraz musze dojezdzac na studia. Jak sie stoi w tlocznym autobusie to tez robi sie nieprzyjemnie. Teraz jest zima wiec w miare ok ale co bedzie latem to sie boje myslec.

Gość mamamijjjjjja
polecam ziaja bloker; tani i skuteczny; powodzenia:)

Gość a jakie to miasto?
Moja odpowiedź była skierowana do autorki. Na pocenie się całym ciałem nie mam pojęcia co poradzić, bo nigdy tak nie miałam. Polecam jednak przeanalizować dietę i zrobić badania.

Gość asdasdas
Ten ziaja bloker jest gowno wart. Zreszta caly sie nikt nim nie wysmaruje.

Gość asdasdas
Jakis czas temu bylem 10 minut w saunie. Wtedy jakos kolejnego dnia w ogole sie nie pocilem ale juz z kazdym dniem wszystko wracalo do normy.