Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja czuje sie zle

pomocy czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość roksikkkk
głowa do góry, będzie dobrze. Napisz jak reakcja chłopaka, jak Ty się czujesz??

Gość pomoc:-)
Odezwij się Autorko:-) Teraz jest to dla Ciebie szok ale zobaczysz , że jakoś to będzie. Fakt, że kiedy pojawia się dziecko życie przewraca się do góry nogami ale zobaczysz ile szczęścia Ci da. Wiem doskonale co przechodzisz bo ja zaszłam w ciąże w wieku 19 lat. I bałam się również jak Ty. Trzeba myśleć pozytywnie. Jak zareagował Twój chłopak?

Gość emilianna
oj u mnie tez takie plamienie oznaczalo ciaze:( i tez bylam przerazona mialam 18 lat moj chlopak tyle samo:( nic mu nie powiedzialam nawet zdecydowalam ,ze usune ,wiedziala o tym moja przyjaciolka i wygadala chlopakowi..na szczescie w domu byl sajgon ,mature zdawalam w 7 m-cu bylo baaaardzo ciezko ,duzo pomogla moja mama ,chlopak po maturze musial isc do pracy zeby zarobic na nas ,ja rozpoczelam studia on po roku rowniez ,pierwsze 3 lata byly baaardzo ciezkie docieralismy sie ,bywalo roznie teraz mamy dobra prace oboje starszy syn 13 latek jest najlepszym uczniem w klasie ,bardzo udal nam sie,grzeczny inteligentny,mlodszy niecaly rok a my jestesmy najszczesliwsi na swiecie. maz okazal sie dla mnie wsparciem najwiekszym kiedy zmarla moja mama z perspektywy czasu ciesze sie ,ze tak sie stalo ,mama byla przy mnie kiedy rodzilam pierwsze dziecko pokazala mi co i jak byla przy mnie w dniu slubu..gdyby opoznilo sie wszystko o 4 lata nie poznalaby swojego wnkuka grunt to pozytywne myslenie,wszystko sie ulozy

Gość ja czuje sie zle
niepowiem narazie jemu niewiem co bedzie dalej -czuje sie fatalnie z zastanawianiem sie co dalej z moim zyciem .caly dzien chce zapomniec o swiecie ktory mi dzisiaj troszke sie bardzo posypal...zamykam topik dzieki laski

Gość ada273949
Dlaczego piszesz, że to Twoja wina? Ja nie wiedzę tu żadnej Twojej winy. Masz 17 lat, stałego chłopaka, zabezpieczyliście się. Wiem że się stresujesz, ale moim zdaniem nie jesteś w ciąży na 100%

Gość martelinni
Skoro pękła wam prezerwatywa i zauważyliście to, dlaczego nie poszłaś po tabletkę awaryjną 72h po stosunku??