Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna pomarańczka.....

Czy uważanie że dzieci w wieku 5-...lat mogą oglądać programy typu " Detektywi"

Polecane posty

Gość sympatyczna pomarańczka.....

W-11...? W jaki sposób może to wpływać na ich psychikę...?

decydowanie nie, i nawet nie chce sprawdzac jak to mogoloby wsplywac na mojego Syna czasem jak gramy w gry czy robimy jakis "prokekt" z papieru to zapominamy o wieczorynce i jest ok, ja tam wole mu organizować inaczej czas niz seans przed tv, a o takich programach dla niego nie ma mowy!

Nie! Moja córka po takich programach budzi sie z 10 razy w nocy (i to nie to ze ona oglada ale jak nie przełączymy w pore bo np zagadam sie przez tel i zobaczy kawałek) Nawet po niektórych reklamach się boi jak np tej z plusa co uciekają z więzienia. Uwazam ze to nie są programy dla dzieci, a przynajmniej nie dla moich.

Absolutnie !!! Moja bratowa nie widzi jednak w tym nic zlego. Niestety zostala wezwana do szkoly po tym jak corka (10 lat) powiedziala ze zamierza w przyszlosci zostac striptizerka bo widziala w W 11 jak pieknie tanczy taka striptizerka, ale niestety zostala zgwalcowa i musiala usunac ciąze - a szkoda bo tak fajnie tanczyla. Moja bratowa nadal nie widzi problemu ...

nie powinny to jeszcze małe dzieci, starsze które rozumią już o co w tym wszystkim biega,wiedzą ze to tylko tak na niby ze to wyrezyserowane to tak a nie takie male

nie powinny to jeszcze małe dzieci, starsze które rozumią już o co w tym wszystkim biega,wiedzą ze to tylko tak na niby ze to wyrezyserowane to tak a nie takie male

Gość w sumie to dziecko
nie sa to opdowiednie programy, tak samo jak wszystkie filmy z przemoca