Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdeefwefewfewfewf

On przesadza ? czy ja?

Polecane posty

Gość dewdeefwefewfewfewf

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat On przesadza ? czy ja? [29.11.2011] 19:31 dewdeefwefewfewfewf Niby moze sie wydawac ,ze pisze o błahostkach ,ale takich sytuacji jak opisze zaraz bylo wiele. np . ostatnio jechalam z facetem do domu bo obiecal mnie odwiesc ,ale mnie sie spieszylo na zajecia. rozmawial przez tel z kolega i okazalo sie ze musi zostac jeszcze jakis czas w domu i musi sie wrocic . wiec powiedzialam mu poki bylismy w centrum miasta zeby skrecil na dworzec. powiedzialam to szeptem bo rozmawial przez tel wlasnie w tym czasie. a on do mnie ,,zamknij sie" i jeszcze mi robil wyrzuty ze jestem niewychowana. ale co mialam mu i tym powiedziec jak bedziemy juz w domu i on skonczy rozmawiac? albo ja mu mowie np ,,sorry" o jakas blahostke ,a on ,, nie mowi sie sorry tylko przepraszam" i jest wiele tym podobnych sytuacji np mowi mi jak mam sie zachowywac w kosciele np zlozyc rece czy spiewac albo przez przypadek w restauracji noz spadl mi na talerz dosc glosno ,ale nic nie wywalilam itd to powiedzial ,, kochanie jestesmy w restauracji"

jakis dziwny ten twoj facet.Ja bym przy nim jeszcze bardziej sie schizowala i ciagle by mi cos sie nie udawalo.Zwiazek musi byc na luzie.Ty mu zacznij tez tak mowic gdy sie cos mu przytrafi to zobaczy jak to jest.

Gość Eleeena
on nie przesadza a jest skonczonym durniem. Pozbadz sie durnia, poki jest czas , bo wykonczysz sie przy nim.

Gość Zuzanna Amelia ?
1. Opisana sytuacja to typowy blad w komunikacji. On byl skoncentrowany na rozmowie i nie zajarzyl ze Twoja uwaga dotyczy tego samego zagadnienia. Uznal ze cos mowisz bez zwiazku z jego ostatnimi ustakleniami i chcial Ci w ten sposob pokaz

Gość Zuzanna Amelia ?
No i zjadlo mi polowe posta: 2. Maniera poprawiania strofowania i pouczania kogos jest zarowno meczaca jak i klopotliwa i na dluzsza mete doprowadza do stresu. taka maniera jest najczesciej zwiazana z osobowoscia wiec trudno ja bedzie wykorzenic. Zastanow sie czy chcesz z kims takim byc.