Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zafra

Dobry metal

Polecane posty

Jeśli znacie jakieś dobre kawałki, które pozwolą mi zamienić smutek w nienawiść i gniew ( nie musi to być metal może być rock albo cokolwiek co da taki efekt) to dawajcie. Rozstałam się z mężczyzną, który był dwulicowym gnojkiem i chcę się "naprawić" emocjonalnie dobrą muzyką ;) Na razie najlepiej zadziałała Chylińska i jej "gorąca prośba" :D ale dalej szukam czegoś co wprawi mnie w podobny nastrój.

Gość załozyłam se konto o
rammsteina se zapodaj;]

rammsteina kiedyś słuchałam, ale teraz kiedy język niemiecki zaczął mnie cholernie drażnić już nie mogę przetrzymać nawet całego jednego ich utworu ;)

Gość załozyłam se konto o
to se po angielsku zapodaj ;] albo frondsaide

Gość krups
dobry metal to : - srebro, - złoto, - platyna polecam jak najwięcej :)

@Z Każdym Dniem... mamy cholernie podobny gust :D tylko SOAD odpada - mimo, że są świetni to kojarzą mi się tylko z tym jak ten palant ich w kółko słuchał :O

@krups niby żart ale coś w tym jest :D droga biżuteria by mnie na pewno pocieszyła :D haha ale muzyka nie kosztuję więc pozostanę przy niej ;)

Nic nie szkodzi, pozostałe kawałki zrekompensowały chwilowy przypływ sentymentalnych bzdur w mojej głowie :D

Gość gbngfhgfhgh
zraz zaraz chwila ja cos zapodam:D

W moim mieście niestety w klubach znajdziesz tylko pedalskie techniawki :O coś lepszego bardzo rzadko, a nawet słyszałam, że planują zamknąć (albo już zamknęli - nie jestem na bieżąco) chyba jedyny klub, który robił imprezy z samym metalem :O

Gość Bene_Gesserit--
Death - Symbolic. Death - Scream Bloody Gore. To jest dobry metal... nie jakies Limp Bizkity i inne gówno.

Na całe szczęście w moim mieście jest dyskoteka, która każdego dnia gra inną muzykę. No i mamy "ostre czwartki", gdzie grają metal, rock, dubstep i reggae.

@ Bene_Gesserit-- dzięki, genialne kawałki @gbngfhgfhgh godsmack idealne ! chociaż za lacuna coil nie przepadam

Gość G'n'R !
Europe-Final Coundtown:classic_cool: