Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkabordo

jaka wódka jest najlepsza?

Polecane posty

Jak w temacie. Jaka wódka jest najlepsza waszym zdaniem? Czysta? Smakowa? Organizuję imprezę i w sumie nie wiem co się teraz pije. Dawno wódki nie piłam.

Gość dfghjklcvghcfghjftyuiui
grejfrutowa finlandia:)

Gość jaka finlandia
DANCKA czy jak sie to pisze tam ,jak woda ...super

Gość Roman 5445
Wyborowa jest najlepsza wódka na swiecie . Finlandia taka sobie - moj brat po tym bełtał a wypił tylko 0,25 litra .

Gość jarosław katchyński
Nemiroff, Żołądkowa Czysta, Finlandia (ale jest droga), Sobieski. Optymalnie - wszystkie mają podobną cenę, niewygórowaną zresztą. Mają neutralny smak, który smakuje praktycznie każdemu. Nie kupuj smakowych, a jeśli już - tylko jedną czy dwie butelki, z praktyki wiem, że nie schodzi tak chętnie jak czysta. jeśli mowa o prawdziwych, dorosłych facetach oczywiście.

Gość sdfbvd
zimna , ,.... ja kto mowi moj dzoadzio . zimna to i benzyne mozna pic.

Gość Roman 5445
Wódka Wyborowa bierze udział w międzynarodowych konkursach wyrobów alkoholowych od 1962 roku. Do tej pory uczestniczyła w 29 konkursach na całym świecie. Do roku 2009 Wyborowa i jej „siostra z kategorii Super Premium Wyborowa Single Estate zdobyły 29 medali, w tym 22 złote. W 2002 roku otrzymała także nagrodę International High Quality Trophy w konkursie organizowanym przez Monde Selection. Warunkiem otrzymania tej nagrody było zdobycie złotych medali przez ten sam produkt w ciągu trzech lat z rzędu w konkursach Monde Selection.

Gość wojo
Zdecydowanie zołądkowa gorzka Finlandie i inne wynalazki sa dobre bo stały na półce obok gorzkiej

Gość fmikimyszka
Wyborowa

Krupnik, żubrówka biała, stock, hm, każda?

I Lubelska cytrynówka, słodka i smakowa, polecam kobietom na drinka.

Gość mikikun
oczywiście dobrze schłodzona w zamrażarce musi byc pare godzin mi smakuje polonez , stock, bols żubrówka czysta biała Gorbaczow ,Smirnow a resztę to nie pamiętam

Gość Ramderuji
Ja sam po zagranicznych trunkach choruję, a polska wódka smakuje mi niezmiennie. Czego i państwu życzę.

Gość begiebe
A K- taaaa, cytrynówka...mniam! z sokiem kaktus z Tymbarka, lodem i plasterkiem cytryny. bajeczny drink

Gość rudizieilieci
Też jestem patriotką i po zagranicznych choruje. A jak ze smakowymi? czy taką wódkę w ogóle się przepija??

Gość Paleta barw ciepłych
My z przyjaciółką pijemy 0,5l na dwie. To dużo? Nigdu nie wymiotujemy ( raz ale to piłam po urodzinach na których jadłam oliwki, tort itp.), butelkę pijemy mnw. w czasie 1h a potem idziemy tańczyć:)

Gość wilczycaa
moim zdaniem Żubrówka, jest w sam raz dla mnie, nie za mocna, delikatna dla podniebienia, często używam jej jako bazy do drinków jak wpadają do mnie koleżanki na "babski wieczór" :)

Gość to zależy jakie towarzystwo
ja osobiście czystej wódki używam do drinków, bo nie lubię mocnego alkoholu, ale finlandia mi smakuje żurawinowa najlepiej. Pyszne są takie finlandie mango, limonka, ale nie wiem czy można kupić, bo ja testuję tylko jako dodatki do czystej 0,7. Mój mąż przy różnych okazjach kupuje wódkę i są to m.in. absolut, stock. Dobra jest biała żubrówka - częstowałam gości zagranicznych i wszystkim pasowała. Ze smakowych pyszne wódki/nalewki robi soplica, np. orzech laskowy i są tanie, ok. 20 zł/0,5l ;-)

Gość mistoff
Ja od dawien dawna zakochany jestem z w żubrówce :) Tradycyjny, polski, sprawdzony klasyk. Zawsze kiedy wyjeżdżam z wizytą zagranicę jest to również najlepszy prezent

Gość andreeaaaa
o to prawda, niezawodny prezent dla zagraniczniaków ;)

Gość Weronika_Ż
najbardziej w gusta zawsze trafia biała żubrówka, bo dobrze smakuje i nie śmierdzi jak perfumy, a na drugi dzień nie ma bólu głowy

Gość kowanowa
no jestem fanem żubrówki białej od kilku miesięcy. Lubię robić słodkie drinki, a teraz można nawet dużo wódki lać i robić mocne drinki, a nie będzie tego czuć. Żubrówka biała ma taki delikatny smak! jak robię drinki, wlewam potrójną/poczwórną porcję wódki i nie czuć tego mocnego posmaku jak przy innych wódkach które wykorzystywałam dotychczas :) mega polecam! :)

Gość adinka111
A fanka próbowałaś już ostatniej- palonej? ;>

Gość kowanowa
adinka111 tak próbowałam palonej. trochę podobna do whisky. Najbardziej lubię pić ją w postaci szotów -fajnie rozgrzewają, zwłaszcza teraz w to zimno się sprawdza. Ewentualnie smakuje mi z colą i lodem. Można też pić z lodem samym, ale dla mnie to już za mocne w takiej formie ;) za to mój chłopak ze smakiem się delektuje tą formą picia. Ostatnio mój faworyt na jesienne wieczory tak dla odmiany od grzanego wina :)

Gość smigła
żoładkowa gorzka ta żólta ze sprajtem i do tego plasterk zielonego ogórka.