Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żylak powrózka

mąż ma żylaka powrózka (na jądrze) ale chcemy mieć dziecko

Polecane posty

Gość żylak powrózka

on ma mieć za miesiąc zabieg, właściwie operację, ten żylak powoduje, że krew nie spływa jak powinna i ona zalega co powoduje powstanie żylaka, mąż ma mieć to chyba nacięte tak, że krew będzie swobodnie przepływać i temperatura spadnie i wtedy będzie miał więcej plemników żywych (obecnie ma ok. 50%) co ma ułatwić zajście w ciążę. Mam pytanie, czy ktoś z was orientuje się ile trwa taka rekonwalescncja po takim zabiegu? On będzie mieć nacięte w pachwinie chyba i przez to to zrobią a potem zszyte. Ile to może trwać?

Gość żylak powrózka
ktoś się wypowie?

Gość żylak powrózka
teraz przeczytałam, że jakakolwiek najmniejsza poprawa występuje u 70% pacjentów po 3 miesiącach!!!! smutno mi, myślałam, że już w tym następnym cyklu po zabiegu będziemy mieć większą szansę na zajście, mam prawie 31 lat, boję się, że już nigdy nie zajdę :(

Operacja to absurd:P.Nie zlikwiduje przyczyny choroby:P.Powinien stosować zdrową dietę warzywnoowocową ale najlepiej według mojej wersji:classic_cool:.Tj dużo aronii,kapusty czerwonej i nie tylko:classic_cool:.Mi aronia na to bardzo pomogła:classic_cool:.

Gość kaloszka
moj byly tez mial te zylaki ale on mial tylko 1% plemnikow zywych,