Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prawiczkiemmmmm

i bardzo się tego wstydzę. Co mam powiedzieć dziewczynie jak będzie mnie

Polecane posty

Gość szalona megiiiii
ale dlaczego atut? Przecież prawictwo u 25+ latka będzie z czegoś wynikać. Zgadzasz się? w 99% przypadków to będą: - kompleksy - kiepski wygląda - skopany charakter

Gość nie nie wiecie 32
Ja spotkalam swoje meza jak mialam 26 lat, on tez byl w tym wieku. Oboje nie mielismy wczesniej partnerow seksualnych. Ja bylam w kilku zwiazkach, ale zadne facet nie krecil mnie na tyle zeby isc z nim do lozka....myslalam, ze jestem jakas oziebla, albo cos takiego.Dopiero jak poznalam mojego obecnego to wiedzialam ze to jest to! MILOSC! Zwyczajnie niektorym seks bez milosci nie wychodzi. Ja mialam zerowe libido zanim poznalam mojego meza. Gdy on mi powiedzial, ze jest prawiczkiem tez nie moglam w to uwierzyc. Wysoki przystojny brunet.Zapytalam dlaczego? A on na to, ze spotykal sie z innymi kobietami, ale zwyczajnie nie wychodzilo...nie tego szukał. Typ wrazliwego romantyka....a we mnie zakochal sie od pierwszego spojrzenia i tyle :) Ja na sama mysl, ze jakas baba moglaby z nim byc wczesniej dostawalam ataku furii, taka zazdrosna jestem, nawet regresywnie ;) Jestesmy ze soba szczesliwi juz od 6 lat.Nie myslimy o skokach w bok, zeby sprawdzic jak to jest z kims innym. Mamy udane zycie uczuciowe i seksualne. Zwyczajnie czekalismy na kogos wyjatkowego...i to wcale nie jest takie ewidentne, ze mozna kogos znalec tak latwo. Zobaczcie ilu ludzi jest w nieudanych zwiazkach...bo czas lecial i brało się co popadnie.

Gość niunchako
Jest duze prawdopodobieństwo że twój mąż to kryptogej, to ze ty nie myślisz o innych, to jeszcze nie znaczy, ze siedzisz w jego głowie i wiesz o czym on myśli. Raczej nie o tobie, tylko o młodych chlopcach z okolicy.

a może to wynika z nieśmiałości, nie każdy jest tak otwarty!! z różnych zajęć-i poważnym stosunku i myśleniu o życiu!! pamietam sama, gdy byłąm w liceum, aby dostać się na wymarzone studia, chodziłąm na korki-mój dzień zajęć lekcyjnychkończył się ok.19+prawie 2-godzinny dojazd do domu(niestety moja miejscowość leży stosumkowo daleko od placówki edukacyjnej).Po przyjeździe nie pozostawało mi nic innego jak zakuwanie na następny dzień, a w weekendy byłam tak wycieńczona-że odmawiałam udziału w imprezach, randkach-szybko tez przywarła do mnie łatka,że jestem niedostępna dumna i zadufana w sobie-co ni jak się nie miało do realiów! Poza tym dla mnie taki facet-to fenomen w dzisiejszym świecie-i mnie ten fakt,że jestem tą pierwszą bardzo by mnie kręcił!Nie mówiąc o tym, że dopasowanie w różych sferach przyjdzie z czasem;-). Mądra dziewczyna na pewno nie będzie robić z tego faktu tragedii, ani Tobą pogardzać-gwarantuję;-)

Gość nie nie wiecie 32
Jasne...gej.... Rany ludzie, rozumiem, ze nie wierzycie w bajki, ale w normalne ludzkie szczescie? To,ze ludzie sie kochaja szanuja i sa szczesliwi to jzu w tych czasach az takie dziwne?cos musi byc z tymi ludzmi nie tak?

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
w 1 poscie nie powiedziałam, że to tylko znajomy. To, że się przyjaźnimy nie oznacza, że rozmawiamy nawzajem o swoim życiu seksualnym. Ale znam go na tyle by przypuszczać, że może być prawiczkiem, bo wiem jaki jest, i wiem, że jest bardzo religijny.

Gość taf taff
to wspaniale że prawiczek bo na pewno nie złapałeś żadnego syfa i raczej nie masz hiv!!! jesteś cudem! :)

Gość a wyobrażasz sobie tak
nieśmiałego faceta co do 30 wstydzi się poznać dziewczynę/kobietę? Przecież ktoś tak nieśmiały to musi być masakra. Pewnie nawet wstydzi się pójść do sklepu ;) Poważne podejście do życia to żaden argument bo z moich znajomych, to ci co dużo osiągnęli, nie mieli żadnych problemów z ciągnięciem na raz nauki, hobby i związku. To naprawdę da się wszystko pogodzić. Do tego związek daje dużo energii. Więc to żadne wytłumaczenie. A poważne podejście i nieśmiałość to w ogóle rzadko chodzą w parze. Wiesz, że z badań nad facetami z problemami w nawiązywaniu relacji uczuciowych wychodzi iż tacy ludzi osiągają w życiu mniej niż "normalni" rówieśnicy. Nawet jeżeli przewyższają ich poziomem wykształcenia. Mówimy o takich koło 30 co nawet na randce z dziewczyną nie byli.

Gość badania na hiv
są za darmo. trzeba tylko poczekać. na wzw chyba też są darmowe. a jak nie to parę złotych. reszta weneryków jest łatwo uleczalna ;)

Mówię Ci jako kobieta,że wyolbrzymiasz(chciałam napisać problem-ale to przecież nie jest żaden problem) na maxa! Mam kolegę, który poznał Swoja 1-szą dziewczynę w wieku 31lat-wcześniej nie miał ochoty(jak twierdził) na zajmowanie się panienkami!Wiecznie gdzieś wyjeżdżał,bawił się z ekipą, uprawiał sporty,oczywiście lwia część życia spędzał w pracy. Na badaniach nie bazowałabym-z badań i statystyk wynika,że potencjalny Polak ma 3 nogi;-) Poza tym, mam wrażenie,że jesteś natyle inteligentnym facetem,że raczej będziesz szukał/czy masz dziewczynę o podobnym poziomie intelektu a nie jakiś plastik bez mózgu-więc wyśmiani Ci w tej sferze nie grozi!!Dla mnie liczyłoby się czy jesteś wartościowym człowiekiem, co Soba reprezentujesz,jak jest Twoja kultura osobista a nie ile panienek zaliczyłeś!

Gość Churchill Crocodile
A tam pieprzycie żeby się sama zakręciła. Jak ja w ogóle nie wychodzę z domu, nie mam życia towarzyskiego i jestem bardzo nieśmiały, o wielu rzeczach nie mam pojęcia to jak się ma jakaś zakręcić?

Gość hak nie wychodzisz wogóle
z domu to jestes na tyle zaburzony że potrzebujesz natychmiast psychiatry a nie kobiety

Gość Churchill Crocodile
Dobrze wiesz o czym mówię, nie żartuj sobie. Żarty są nie wskazane w mojej nieciekawej sytuacji.

Gość 99999999999kj
chciałabym miec prawiczka///ale w gre wchodzi tylko przystojny prawiczek, pokaż foto.

Gość jiggi jiggi
ja to bym się cieszyła jakbym mój mężczyna okazał się prawiczkiem ;) jeżeli trafisz na normalną dziewuchę to Cię jeszcze za to uściska i pocałuje ;)