Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Jakub

kiedy spadnie snieg?

Polecane posty

Gość hghtr6g
kochanie, w tym filmie, ten deszcz, to byl pewnego rodzaju sygnal. Oni w pewnym seksie faktycznie czekali na niego...a co do sniegu, mam nadzieje, ze niedlugo :)

Gość cccccccccccccccccccccccxxxxxxx
Witajcie w tym wątku - teraz jeszcze tu a za chwile u siebie na nowym wątku dla katolików Wiecie - własnie wróciłam z ...no z PODRÓŻY PO SKLEPACH róznych. Co tu napisać? Nie wiem Boli mnie głowa. Nie tylko w sklepie byłam. Trochę sie zdziwiłam moją wizytą w miejscu innym niż sklep ( i to jeden i ten sam - no kilka). Bo tak i już. Ale wiecie - i tak dobrze zrobiłam, że obgadałam tę Ilonę J. i jej męża bo na to zasłużyli A zwłaszcza ona ILONA - on to nawet nie wiem jak sie nazywał, ale jej imienia nie zapomnę nigdy, a przecież powinnam bardziej pamiętać IMIĘ MĘZA ILONY, co nie? Za to pamiętam jego... nazwisko. No to tym bardziej imię powinnam pamiętac. Dziwne, nie? Ale wiecie - pisząc to nie wiedziałam, że otrzymałam w sumie pieniądze od największej firmy na świecie, żeby zapłacić rachunek, który zamówiła mi...ILONA. No cóz... no fakt - mogłam sprawdzić w sobie on-line stan konta, no ale pi razy oko się zgadzało i WIECIE dostałam na ten telefon dla niej i na paczkę , żeby książki oddać uczelni gdyż są tak biedni, że rzeczywiście trzeba im książki zwrócić, żeby zarobili. No jest to smutne, ale taka prawda. Bo np. uczciwe rozliczenie studiów W MOIM WYPADKU ich nie interesowało. Sama miałam 10 lat temu za nimi latać i co 5 minut (bo co tyle się zmieniał stan rzeczy) miałam się pytać ile mam płacić, a oni nie byli w stanie się namyślić no to rzeczywiście oddam im książki i tyle - na tym zarobią bo na czym innym, nie?

Gość cccccccccccccccccccccccxxxxxxx
No a Ilona to swoją drogą bo przecież nie tylko starzy umierają. Ale powiem wam od tych tzw. dziadków naprawdę pokręcić się może w głowie ( z powodu ilości forsy na koncie zwłaszcza jak mniemam) bo umiera stary dziadek i ... NIENARODZONE DZIECKO. I to jest koniec śmierci. I wiecie - jak dostaną te samochody i się nimi ZABIJĄ to niech to nie będzie na mnie. Naprawdę. Bo nie mogli mieć a teraz im dadzą i wiecie - ja nie wiem ile jest wypadków śmiertelnych w Niemczech spowodowanych przez polskich kierowców - ZWŁASZCZA PIJANYCH bo niby czemu oni nie pozwalają im mieć samochodów? Bo piją. I tyle

Gość joijko
Kiedy? Jak nie bedzie biedy.

Gość vguuygugf
bieda jest

Gość fdsfds
spadnie za miesiac .