Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedronka 000

biała kropka na usg

Polecane posty

Gość biedronka 000

Hej dziewczyny :) Zrobiłam sobie 3 testy i wszystkie wykazały że jestem w ciąży wiec zapisałam się do ginekologa żeby to potwierdzić. Dzisiaj byłam u doktora i on mi powiedział że ciąża jest ale za wcześnie żeby mi gratulować bo to początek ciąży Robił mi USG i na monitorze było wdać biała kropkę wiec zastanawiam się co to znaczy???? Może która z was tak miała więc proszę o pomoc. Kiedy można najwcześniej wykryć ciążę bo według kaledarza ciąży to 5 tydz. Tak się martwię bo raz już poroniłam a teraz z mężem chcemy mieć to dziecko :)))) Błagam pomóżcie :)))

Gość amadeooo
5 tydzień czyli ok 3 od zapłodnienia to jeszcze bardzo wcześnie ja 1 usg miałam w 7tc czyli 5od zapłodnienia i wtedy już biło serduszko lekarz powiedział ze często zaczyna bić nawet później idź za jakieś 2 tyg na usg. Pozdrawiam i gratulacje

Gość amadeooo
teraz możesz sprawdzać betę czy przyrasta ale lepiej poczekaj cierpliwie i się nie stresuj bo to nie pomaga

Gość biedronka 000
usg miałam robione takim urządzeniem wkładanym do pochwy. Oczywiście lekarz dał mi skierowanie na badania jest ich mnóstwo 0k.15 tych badań czy faktycznie tyle jest potrzebne ?? i wiesz możę amadeooo co oznacza ta biała kropka???

Gość biedronka 000
gdzie się robi betę?????ile to kosztuję??

Gość weszłam tu przez przypadek
oj biala kropka ozn cokolwiek, moze pecherzyk?? beta kosztuje chyba do 10 zł i robi się nią pobierając krew tam gdzie zwykle pobierasz krew

Gość boszeeeee
"to dziecko" jak to brzmi? jak rzecz....

Gość provoooooooo
provoooooo jak cholera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sama sobie odpowiadasz!

Gość weszłam tu przez przypadek
to dziecko, a jak miała napisać, pisze o konkretnym dziecku, a nie ogolnie ze chce miec dzieci, zalezy jej na tym konkretnym dziecku ktore ma w sobie

Gość boszeeeeesz
twój lekarz miał źle dostrojone usg? mój dziadek często ma białe kropki w telewizorze jak mu antene przekręci! no wiesz to takie "latające mrówki" na ekranie?

Gość biedronka 000
jak masz pisać głupoty to lepiej ogladaj sobie u dziadka te mrówki w telewizorze a nie doradzaj jak się nie znasz.

Gość biedronka 000
dzięki za bete posprawdzałam gdzie i ile kosztuję :) za 3 tyg idę na wizytę mam nadzieję że ciąża będzie się dobrze rozwijać. Pozdrawiam:)

ja mialam usg w 5 tygodniu i ciaza byla dobrze widoczna. ale moze twoj lekarz ma troszke gorszej jakosci usg. pecherzyk mial 5 milimetrów.

Lekarze są różni mają rożny sprzęt. Nie każdy gratuluje gdy tylko widać pęcherzyk;-) Nie ma co się śpieszyć z tą pierwszą wizytą bo naprawdę czasem niewiele widać i tylko stresu się człowiek najada;-)

Gość MelisQa
Nie wiem, gdzie bHCG kosztuje do 10zł, ale chciałabym poznać takie miejsce!!! Ja nie znalazłam tańszej niż za 26zł, a sama robiłam i tak za 36 ;/

Ceny sa różne raz płaciłam 22 zl a gdzie indziej 36 zł :D więc chyba zależy od laboratorium.