Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatalalalala

Czy każdy facet spod znaku wodnika jest taki ?

Polecane posty

Gość agatalalalala

Kilka miesięcy temu poznałam w pracy faceta wodnika i zastanawiam się czy każdy wodnik tak się zachowuje czy tylko ten mój spotkany :o Na początku dawał mi do zrozumienia że się we mnie zakochał, to trwało jakiś czas, potem zachowywał się tak jakbym była powietrzem i miał mnie gdzieś, przy okazji podrywając inne dziewczyny, ostatnio znowu dał mi do zrozumienia że chce czegoś więcej po czym zaczął totalnie olewać. Ja już nie nadążam, czy ktoś tu jest wodnikiem i może mi wytłumaczyć o co chodzi w tym waszym zachowaniu. To nei pierwszy wodnik którego w zyciu spotkałam który ma takie zmiany podejścia do kobiety i po prostu nie rozumiem :o

Gość jemkisiel
też się chętnie dowiem bo w lutym tego roku miałam bardzo podobną sytuację z facetem. Też wodnikiem :(

Gość agatalalalala
jest z początku ale co to znaczy że kręci ?

Gość jemkisiel
kurde. ten mój też z początku. co z nimi nie tak? :/

Gość Duszołap
Nie wiem co jest z nimi nie tak, ale faktycznie Wodniki mają totalnie zrytą psychikę, przerośnięte ego a przy tym mega kompleksy, które leczą podrywając kolejne laski. Facet wodnik nadaje się na kolegę, ale na pewno nie na partnera.

Gość ta co z konia spadła
Ja jestem wodnikiem i kiedys czytałam ze wodniki nie lubią nudy.Gdy nic sie nie dzieje,wodnik zawsze zrobi takzeby sie dzialo. I jest to prawda,bo gdy np jest w moim zwiazku cicho,stabilnie-ja zawsze wyszukam cos co sprawi ze sie posprzeczamy i juz nie jest cicho :P Tak wiec autorko ten facet pewnie tez nie lubi gdy wieje nudą i dlatego tak sie zachowuje :)

Gość moj wodnik
moj wodnik jest absolutnie fantastyczny :) wiec to jaki ktos jest nie od znaku zodiaku zalezy , ale od wychowania, od rzeczy wyniesionych z domu , od naszych wczesniejszych doswiadczen zyciowych i tyle.

Gość problemowa głowa
mój mąż jest wodnikiem i jest przecudownym ciepłym mężczyzną delikatnym i szarmanckim

Gość Duszołap
Będą te wasze wodniki fantastyczne, dopóki nie okaże się że was zdradzają. Z jednym wodnikiem byłam, człowiek porażka, dwóch innych znajomych mam, jeden i drugi zdradza, a w domu udają jakimi to dobrymi mężami są.

Gość Truskawkowa Mamba.
Nie wiem , serio nie rozumiem kogo może pociągać facet wodnik. Jestem zodiakalną Wagą a kompletnie nie mam o czym z nim rozmawiać a niby najlepszy znak pasujący. Wodnik mnie zanudza tak, że ziewam i zaczynam mimowolnie szukać towarzystwa innych facetów (kolegów ). Świetnie się dogaduje z bliźniętami, skorpionami, bykami , lwami , baranami ale wodnik ? Co ciekawego jest w wodniku ? nigdy nie zrozumiem .... :D:D

Gość mnnmnmvbc
Mój brat jest wodnikiem, znam go dobrze i mogę z całą stanowczością stwierdzić, że to cham, prostak, idiota i egoista :)

Gość sprinq
jestem facet wodnik... ale jak to czytam.... matko dziewczyny w co wy wierzycie ?

Gość gość
ja jestem kobieta-wodnik, tak sobie weszłam poczytać, facetów spod tego znaku nie znam. Do pana wodnika wyzej który dziwi się w wiarę w znaki zodiaku. Możesz się śmiać, ale coś w tym jest. Ja jak spotkam jakąś super bratnią duszę na drodze, to to zawsze jest bliźniak lub baran :) Lwy naprawdę zawsze są takie władcze. A faceci panny to porażki. No coś w tym jest!

To nie zależy od znaku zodiaka babo ogarnij sie ! Ile Ty masz lat że wierzysz w bajki?? Czas dorosnac!

Gość gość
mój partner jest z pod znaku wodnika,palant ,babiarz,sknera i piwosz mam zamiar dać mu kopoopa.

Gość gość
"mój mąż jest wodnikiem i jest przecudownym ciepłym mężczyzną delikatnym i szarmanckim" jakbym czytała o moim mężu wodniku przecudowny ciepły, delikatny, szarmancki, facet którego można pozazdrościć, żyć nie umierać... i w 5 minut wszystko poszło do kosza bo okazało się że nie byłam jedyną kobietą w jego życiu - znów bo za pierwszym razem mu wybaczyłam, uwierzyłam w słowa że ja i dziecko to coś na czym zalezy mu nad życie, i będzie robił wszystko abyśmy były szczesliwe, szczęsliwi, bo nie chce nas stracić. Mój delikatny ciepły, czuły kochajacy mąż na zimno z pełnym wyrachowaniem podał mi znów na tacy trzy inne kobiety. Wodnik to facet który będzie cię zdradzał na okrągło, te demony nawet jak przysną obudzą się w najmniej oczekiwanym momencie. Raniac ludzi których kocha, ale nie potrafi myśleć o ich uczuciach. Dla swoich demonów potrafi zranić ludzi są mu najbliższi.

Ja jestem wodnikiem i jak czytam, co piszecie, to się za głowę łapię. Serio wierzycie, że takie rzeczy zależą od znaku zodiaku? W średniowieczu się chowałyście, czy jak? Każdy facet może być dupkiem, bez względu na to, czy się urodził w lutym czy w kwietniu. Dorosłe kobiety, a w zabobony wierzą.

Gość gość
ja tam wierze w znaki zodiaku może nie wszystko ale większość się zgadza miałam "koleżankę" w liceum urodziła się w tym samym dniu co mój ojciec oczywiście innego roku :D była bardzo podobna do mojego ojca z charakteru była taka butna jak mój ojciec normalne klon dodam że tatuś to waga