Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PacW

Zostawił mnie po zdradzie. Co zrobić aby wrócił?

Polecane posty

Gość anetkaaaaaa
Ale po co Ty chcesz do niego wrócić? Skoro go zdradziłaś to znaczy, że coś Ci w nim nie pasowało tak? co to za miłośc jeśli robisz połówce krzywdę ;/

Gość ale12
Krótkie odpowiedzi autorki świadcza że to prowokacja.

Gość PacW
Zdradziłam go bo byłam głupia, pijana i załamana, rozumiem swój błąd i możecie przestać mnie umoralniać? Uwierzcie, że czuję się jak ostatnie ścierwo, nie mam ochoty żyć. Nie wiedziałam jak się przyznać rodzinie i znajomym więc im po prostu wykrzyczałam, że jestem gówno warta i wszyscy zostawili mnie w spokoju. Wszyscy mówią za plecami, że jestem pojebana... Czy ludzie na forum też muszą koniecznie dorzucać do pieca? Pytam o konkretną sprawę, nie założyłam tematu pt. "Zdradziłam go, co o tym myślicie?". Zwróciłam się też do konkretnej grupy osób - kobiet które zdradziły. Wg statystyk 1/4 Polek zdradza!!!

Gość PacW
Uznajcie, że to prowokacja tylko udzielcie mi chociaż jednej wartościowej rady... Co ja mam mu powiedzieć przez pół godziny?

Gość tze
Moja byla dziewczyna jak jeszcze bylismy razem pocalowala sie z innym, mielismy wtedy kryzys w sumie to nawet nie wiem czy bylismy wowczas razem ale strasznie mnie to zabolalo ... Stluklem goscia straszliwie a jestem raczej spokojnym i opanowanym czlowiekiem ... Bardzo mnie to zmienilo. Paradoksalnie, po tym zeszlo ze mnie powietrze, potem ona sie dlugo kajala i wrocilismy do siebie - i powiem Ci ze bylo lepiej niz poprzednio, to nas jakby oczyscilo i od tamtej pory mowimy sobie wszystko :) Chociaz juz nie jestesmy razem ale tych kilka lat ktore dodatkowo razem spedzilismy byly tego warte :) A teraz jestesmy przyjaciolmi :) No ale to byl tylko pocalunek, czegos wiecej bym nie przebaczyl i pewnie siedzial teraz w wiezieniu za pobicie ze skutkiem smiertelnym :D Troche mi Ciebie szkoda, pewnie swiat obrocil Ci sie do gory nogami ale moim zdaniem nie ma szans na odbudowanie tego i nie widze tez wiekszego sensu, zrobilas z niego frajera i jesli jest prawdziwym facetem to nigdy tego nie zapomni. Takze na Twoim miejscu wykorzystalbym te 30 min na to zeby go przeprosic i sie z nim pięknie pożegnać

Gość nolajaja
Wiesz co Tobie może łatwo mówić, że go kochasz i chcesz z nim być.. Myślałaś, że zrobisz skok w bok i nikt się nie dowie ?? Pomyśl o nim, jak to przeżył. Wcale mu sie nie dziwie, że nie chce z Tobą być. Gdy mnie zdradził facet czułam do niego obrzydzenie i nawet gdybym chciała nie mogłabym się przełamać by z nim być.. :O:O:O Nie wiem jak wyglądała Twoja zdrada, czy chodzi o zwykły pocałunek, czy o cos więcej... ale myślę, ze dla niego bedzie lepiej , gdy odpuści sobie ten związek.. dla Ciebie rownież. Lepiej zacznijcie nowe zycie bez siebie, ta zdrada bedzie sie za Wami ciagła b. długo .... i w koncu moze nie wytrzymać i i tak Cie zostawi..

Gość sadzimy ze
dziewczyno ale nikt nie chce byc z osoba która ma '' kurewski charakter'' a ty taki posiadasz , wiec sama rozumiesz faceci postrzegaja cie jako ta od robienia gałek a nie do kochania

Gość do i have a soul?
"Troche mi Ciebie szkoda, pewnie swiat obrocil Ci sie do gory nogami ale moim zdaniem nie ma szans na odbudowanie tego i nie widze tez wiekszego sensu, zrobilas z niego frajera i jesli jest prawdziwym facetem to nigdy tego nie zapomni. Takze na Twoim miejscu wykorzystalbym te 30 min na to zeby go przeprosic i sie z nim pięknie pożegnać" zgadzam sie z tym

Gość do i have a soul?
" Nie wiem jak wyglądała Twoja zdrada, czy chodzi o zwykły pocałunek, czy o cos więcej... ale myślę, ze dla niego bedzie lepiej , gdy odpuści sobie ten związek.. dla Ciebie rownież. Lepiej zacznijcie nowe zycie bez siebie, ta zdrada bedzie sie za Wami ciagła b. długo .... i w koncu moze nie wytrzymać i i tak Cie zostawi.." zgadzam sie... cos sobie budowałas bardzo długo w ujłamku sekundy sie rozjebało :/ szkoda ale tak bywa w zyciu :(

Gość Kochanica diabła:)
Ale jak to się stało, że on się o tym dowiedział ?

Gość dziwkadziwka
cos sobie budowałas bardzo długo w ujłamku sekundy sie rozj**ało :/ szkoda ale tak bywa w zyciu samo sie nie rozjebało ona to zniszczyła i dalej chce niszczyc zecie faceta , ohydna egoistka powinien ci napluc w twarz na tym spotkaniu zebys zrozumiała kim jestes jakim prawem zrobiłas z faceta frajera i dalej na nim wisisz? a dlaczego nie uczepiłas sie kochanka czyzby kopnał w dupe szmacisko ?

Gość eeee tam
W dzisiejszym świecie zdrada jest tak powszechna jak jedzenie płatków z mlekiem na śniadanie. Nie rób tragedii, a i jeszcze jedno, nie umiesz zdradzać to nie zdradzaj!! Miłego dnia < cool >

Gość Zinnka
Od czasu kiedy dowiedzialam sie o zdradzie meza, po prostu brzydze sie niem! Nie ma mowy o zadnym kontakcie fizycznym. Wiekszosc osob zdradzonych tak to odczuwa. Powiedz, po co on mialby do ciebie wrocic, skoro brzydzi sie ciebie dotykac? Skoro twoj widok wywoluje u niego wstret?

Gość żkj
ma szmata tupet !!!

Gość nolajaja
"a Ty wybaczyłabyś mu zdradę? Postaw się w jego sytuacji" myślę, że teraz napisze , że by mu wybaczyła... ale gdyby ją o to zapytać przed zdradą pewnie mówiłaby inaczej :O:O

Gość muślim
Czy z takiej dziewczyny może byc dobra i wierna kobieta a nawet żona? To nie jest pytanie retoryczne tylko bardzo trudne pytanie. Przeciez ludzie zmieniają swoje życie.

Gość taf taff
a jakby to facet załozył ten temat, też byście go tak wyzywali? od kurew, dziekarzy, że lepiej byłoby go zajebać itp... jestem ciekawa.

Gość to fakt ,,,
facet na pewno brzydzi sie ciebie watpie zeby chciał byc z panna która obciaga fiuty innym

Gość Anulkaaaaaaggg
jak człowiek kocha to wszystko wybaczy. A wy wszyscy tacy jesteście idealnie, bezgrzeszni? Wszyscy ale to wszyscy ludzie popełniają błędy w taki czy inny sposób i moim zdaniem powinno się każdemu wybaczyć jeśli osoba żałuje swojego błędu i jest gotowa go naprawić! Co innego kiedy notorycznie powtarza te same błędy. Otwórzcie oczy! KAżdy z nas robi głupoty.

Gość podaj e-maila
tylko nienormalni wybaczaja zdrade ;/ bylby glupi jakby wrocil. nie zawracaj mu dupy autorko i uloz sobie zycie z kim innym.

Powinnaś się zachować jak prawdziwa kobieta i przeprosić go i pozwolić mu odejść . Zakazany owoc najlepiej smakuje i jak się go spróuje to się chce sięgać po niego non stop

Gość DOFONKA
telepatia:D

Anulkaaaa nikt z nas nie napisał , że nie popełnia błędów , wszak jesteśmy tylko ludzmi...jednak jeśli dwoje ludzi żyje ze sobą , jest między nimi uczucie , chcą być razem , chcą spędzić resztę życia we dwoje a tu jedna ze stron zdradza partnera/kę to jaki jest sens ciągnięcia tego?! po co istnieje coś takiego jak zaufanie?! jak można ufać osobie , która nas zdradziła psychicznie/fizycznie ...ja bym nie potrafiła ...i naprawde nie zycze zle autorce ale ja na miejscu jej mezczyzny nie wybaczyłabym ...po prostu...zwiazek bez zaufania nie przetrwa...zresztą po co się je buduje skoro druga osoba w jednej chwili to burzy...

Gość do i have a soul?
bardzo bym chciała czuc te wszystkie rzeczy które wy tu wypisujecie ale moje emocje weszły juz na etap "obojetnosc" i mam to wszystko i wszystkich w dupie :}

Gość elaa_zapendowska
ja zdradzilam on wybaczyl on zdradzil ja wybaczylam

Gość muślim
"jak człowiek kocha to wszystko wybaczy" Tak oczywiście, wybaczyć można, ale to nie oznacza że trzeba żyć ze zdrajcą. Dlaczego zdrada to coś tak bolesnego ale tylko dla osoby zdradzanej? Dlaczego w momencie zdrady, zdrajca nie cierpi, skoro zdrada nawet z definicji jest potwornym ciosem zadawanym drugiej osobie?

Gość takatamona
nie czytaj tych wypocin, ciotek dobra rada,ze jak jak zradzilas, zdadzisz drugi. bzdura. jestem zywym przykladem na to. zdradzilam i co? nic. on nie wie, ja zapomnialam,znaczy staram sie i ani mi w glowie kolejne zdrady. a co do tegoco masz mu powiedziec,to nie wiem... nic tu nie poradze,bo sama nie wiedzialabym co robic. na pewno nie blagaj go. postaraj sie z nim normalnie porozmawiac, wyjasnic-chociaz sama nie wiem co tu wyjasniac:/