Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Z Każdym Dniem...

Dlaczego jeszcze nie śpicie?

Polecane posty

12skizto - Trzymam kciuki :) Prinzesska - Na 4 części Zmierzchu byłam w kinie z siostrą, ale nie jestem znowuż taką wielką fanką tego, chociaż w miarę mi się podobało w porównaniu do innych części. Z fizyka i chemią to cudem zdawałam. Z biologią nie było tak źle ;)

ja to wgl. zasrany mam ten tydzień wczoraj uczyłam się 4 godziny matmy, i do 2 w nocy biologii, dziś pisałam test z maty i tą biologię, miałam 2 godziny angola dodatkowego i potem nauka chemii. Jutro mam korki z fizy i nauka do testu :O A w piąteczek test z angola. I gdzieś tam jeszcze niezapowiedziana kartkówka z historii... I TAK ZASRANE DO ŚWIĄT. Mam lekką depresję, musiałam się wyżalić. jestem pełna nienawiści do mojej szkoły :O

Gość józef oleksy
zdenerwowała mnie moderująca kupa :( Mam cichą nadzieję że los ją ukarze za złe czyny

Dobra ja już lecę, bo kręgosłup nawala. Dzięki za możliwość wyżalenia się, hehe. Dobranoc i udanego jutrzejszego dnia :)

Gość józef oleksy
i muszę z pomarańczowego nawijać jak jakiś gimgówniany prawik

Ja się chyba nigdy nie uczyłam, teraz poszłam na gówniany kierunek, ot, zeby iść, bo marzą mi się studia w innym mieście, a kasy brak i zapewne do egzaminów tez uczyc się nie będę :P

Gość kinkongs
Ja bym poszła spac ale jak sobie pomyśle że trzeba wstać iśc do łazienki,wywietrzyc pokój i nakłonić 100kg męża by sie posunoł to mi się odechciewa..........

Zacznę w takim razie :P Ja się nudzę, na kafe nic się nie dzieje, kątem oka oglądam Kolor Purpury i czekam, aż ściągnie mi się horror. Może go obejrzę ;)