Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdaja

Prezenty na święta

Polecane posty

mam ten sam problem! najgorzej kupic cos dla mez dziadkow, bo np w tamtym roku zlozylismy im sie na ramke cyfrowa (przy czym dziadek to straszny gadzeciaz i zna sie na rzeczy), a oni nam ja oddali:O bo powiedzieli,ze nie potrzebuja i w tym roku kupujemy im voucher do M&S tesciowej voucher do jej ulubionego spa, ksiazke i pedzel do podkladu tesciowi, radio przenosne, bo czesto na ryby wyjezdza mezowi, kupilam kurtke(tzn on sobie wybral) i pare blu-rays dzieciom jeszcze nie wiemy, bo corka wybredna,a nasz dwulatek mial niedawno urodziny i po prostu nie mamy pomyslu. jeszcze swietnym pomyslem sa bilety na jakis show na west end, my w tamtym roku dostalismy na jeresy boys i bylo swietnie:)

Nie wiem czy dwulatek nie za mały ale mój syn uwielbia Toy Story i ma te gadajace zabawki, ma 4 , najfajniejszy jest Woody, był kupiony w paczce z Buzzem i do siebie gadają , polecam. Nie wiem ile lat ma Twoja córka, ale nasza jak miała 6 to dostała elektryczny skuter z toysRus , super prezent.Syn w tym roku dostanie drewniany rower bez pedalow, a córka jeszcze nie wiem co, mam już dla niej waniliowe perfumy z body shopu. Mężowi nie mam pojęcia co kupić , ubrań dostawać nie cierpi , uwielbia gadżety , ale nie mam pomysłu.

Córce muszę większy prezent dokupić ,ale nie wiem właśnie co, ma 8 lat.

Gość UKKinga
jedyna rodzina jaka tu mam to dwie kochane ciotki :) jedna ma faceta i synka, druga to szalony singiel :) malemu kupuje trampoline taka mala z barierka, mysle ze trafiony prezent, no i jakies kolorowanki i klocki. dla jednej mam legginsy i sliczne rajsropki z h&m i kolekcje plyt z audrey hepburn. dla drugiej kupilam dobry pedzel do podkladu i cos jeszcze dokupie.. ciezko jej kupic prezent generalnie.. dla macka mam kamizelke z the north face i pewnie dokupie na szybkiego jakis alkohol a Wy?

maly ostatnio jest fanem cars i supermana,wiec podejrzewam,ze cos wybierzemy z tego, buzza juz ma:) jeszcze chcialam polecic dla maluszkow mini micro scooters, sa naprawde fajne, i porzadnie wykonane. dobry pomysl z tymi perfumami,tez chyba swojej corce kupie:) nasza ma juz 10 lat,wiec zaproponowalismy jej ipoda,ale sie tylko wykrzywila na ten pomysl, poprosila o laptopa,ale to dostanie na urodziny, bo akurat bedzie szla do szkoly sredniej. prosila tez o bilety na koncert one direction,ale juz wykupione i tylko mozna dostac na ebay,a cene prawie potrojna! a wiesz, ja cos nie moge sie przekonac do tych drewnianych rowerkow. a skoro twoj maz uwielbia gadzety (tak jak z reszta i moj:)) to moze Ipad 2? my mamy i powiem ci,ze jest niezastapiony. albo kindle?

Gość made in Chelsea
A ja tak naprawde chcialabym dostac w prezencie od moje go chlopaka cos takiego typowo romantycznego-oblatanego typu bielizna, perfumy, bizuteria. A on nie jest w google romantyczny I ciagle kupuje mi jakies gadzety, ktorych ja wcale nie potrzebuje. Tylko wala mi sie po domu 30 ladowarek, nie wiadomo ktora do czego

iPad 2 mamy ( właśnie z niego pisze :) ) mój mąż jest z gadżetami tak do przodu ze ma prawie wszystko i dlatego cieżko mu coś kupić , będzie musiał spisać listę, ja tak właśnie zrobiłam z prezentem dla mnie, spisalam z top shopu online biżuterię która chce dostać i wiem ze coś mi z tego wybrał :) , moje dzieci micros scootery maja i rzeczywiście są rewelacyjne , moje się z nimi nie rozstała , nawet po domu się na nich ganiaja bo mamy taki dom ze można go naokoło objechac . Co do rowerku, to moja koleżanka bardzo zachwala, a ze mój syn nie daje rady pedalowac ( ma zespół Downa ) , to taki rower byłby jak znalazł.

no to w takim razie moze sluchawki bezprzewodowe? kupilam mezowi te, http://www.audio-accessory.com/sony_mdr_ds7100.html 2 lata temu i jest mega zadowolony,ale to zalezy czy ogladacie duzo filmow, my jetesmy maniacy :D a moze jakis portfel? http://www.jeffery-west.co.uk/jefferywest/buyonline.asp?item=wallets_757_0 A tu jest fajna stronka z pomyslami, moze sie przyda http://www.firebox.com/top-10/technology-and-gadget-gifts-for-christmas

Słuchawki odpadają ,ma chyba ze 3 , portfel dobry pomysł bo ma już trochę zniszczony, ale te z linku za drogie, gadżety z linku super ale tez za drogie, świetny jest ten bezprzewodowy telefon w starym stylu. Dzięki za linki :)

Gość myszaaaaaaaaaaa
ja mam dla bratanicy pianinko zabawkowe, a dla siostry składam się z bratem i jego rodziną, bo jedzie do australii i wymyśliłam żeby jej kupić voucher na pływanie z delfinami. tacie chyba powerball gyroscope bo ma łokieć tenisisty a to jest pomocne... no więc został mi brat, jego żona i moja mama. No i nie wiem ;(

Zona, a ja ten stojak jeszcze mogłam kupić i kupiłam dla znajomych :) dzięki, fajny, tylko jak to stoi ???

A dla męża myśle nad przejazdzka go kartem bo jest na grouponie, zostało 2 godziny na podjęcie decyzji.

Kupiłam go kart i dokupie portfel i voucher na go kart tam wsadze i mam z głowy :)

Gość kompletnie nie mam pomyslu
chlopakowi kupie sweter, jego rodzicom kupujemy sat-nav a bratu moze przejazdzke na go-kartach albo bon na paintballing. Powiem szczerze, ze nie mam pojecia co kupowac, zwlaszcza rodzinie chlopaka, bo jemu to jeszcze pol biedy :O

Myślisz ze się ze swetra ucieszy? Na ogół faceci nie cierpią ubrań dostawać .

Gość made in Chelsea
Ja nie mam w ogole pomyslu co kupic chlopakowi. Ma wszystkie Ipady, iphony, ipody, kindle, 3 komputery, 3 pary roznego rodzaju sluchawek. Jego jedyne hobby poza ciagle praca jest gra na gitarze, ale gitara aktualnie stoi w kacie bo ostatnio ciagle pracuje. Nie kupie mu perfum, bo ma jedne od 5ciu lat I je uzywa raz na rok, jak idzie na Christmas party haha, o ciuchach nie ma nawet mowy- kupielam mu 2 podkoszulki, ktore gnija w szafie, oraz piekny szaliczek , ktory sie gdzies zapodzial, wydaje mi sie ze wywalil go do smieci :|

Gość made in Chelsea
Sorry za bledy, ale wlasnie uzywam jego ipada, ktory caly czas przekreca mi slowa

o koorwa jasna :D made in chelsea a po co wam tyle iPodow iPadow, komuterow i innych dupereli? nie wierze normalnie i wspolczuje. czy to dlatego ze teraz taka moda? kurrwa,nowy telefon kupujecie se co miesiac? :D sorry ale nie rozumiem na chooj robisz gadzeciarnie w domu

Gość jolka223
Ja swojemu mężowi funduję taki oto prezent: http://www.podarkinakartki.pl/p306_4x4_off_road_samodzielna_przejazdzka_pod_okiem_instruktora.html Wiem, że jest niekonwencjonalny, ale takie prezenty są według mnie najlepsze, bo dają wiele wrażeń i wspomnień, a prezent rzeczowy zawsze można zgubić, zbić lub wyrzucić do kosza po jakimś czasie...

Gość ancrazdwatrzy
Ja mężowi kupiłam okulary polaryzacyjne i teczkę skórzaną do pracy, Siostrze zestaw kosmetyków La Roche possay, Mamie poszłam do świata herbat i dobrałam 7 rodz. różnych herbat i kubek z zaparzaczem, Tacie szalik, rękawiczki skórzane, Syn lat 5, robot, książki Astrid Lindgren, gra planszowa, Teściom, mają wszystko, więc z okazji nowego domu, wybrałam ładną stylizowaną skrzynkę na listy :P