Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiuuuuuuuuuuulalalala

Angielka w tramwaju obraziła w swej wypowiedzi Polaków oraz czarnoskórych.

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=i47HoiM0Au8 Pytanie tylko kto zawinił, bo ponoć jakiś czarny nazwał ją white witch albo bitch. Mimo wszystko chyba możemy poczuć się dotknięci. Wideo bije chyba wszelkie rekordy, dwa (trzy) dni od jego zamieszczenia i prawie cztery miliony wyświetleń.

Gość fgfgdfgfd
Toż to psychopatka. Jeszcze przy małym dziecku takie słownictwo i scena. A generalnie złamała prawo (rasizm, faszyzm) i myślę, że zostanie odnaleziona i skazana. Dziecko do rodziny zastępczej. Chora idiotka.

Dodam tylko, że mimo wszystko żal mi tej kobiety, przez to wideo będzie rozpoznawana na całym świecie, może jeszcze jej się nieźle dostać. Już była aresztowana. Z ust wielu ludzi padły gorsze słowa, a niewielu spotkała kara.

fgfgdfgfd Toż to psychopatka. Jeszcze przy małym dziecku takie słownictwo i scena. A generalnie złamała prawo (rasizm, faszyzm) i myślę, że zostanie odnaleziona i skazana. Dziecko do rodziny zastępczej. Chora idiotka. Myślę, że odczuwamy tę samą ''psychopatyczną'' niechęć do Arabów czy Ukraińców. Chyba nie jesteśmy usprawiedliwieni.

Gość brbrberfszb
ktoś mi przetłumaczy co oni mówią?? ja nic nie rozumiem, ale po jej twarzy wydaje mi się że nie jest trzeźwa...

Gość hehe najlepsze
dajcie spokoj. A malo to jest polakow ktorzy wyrazaja sie pogardliwie na temat innych ras lub nacji??? Zfilmowali jakas angielska nacpana kretynke i sie podniecaja. Miliardy ludzi na calym swiecie, codziennie wypowiada sie w ten sposob o przedstawicielach innych narodow czy ras. Olac to, zreszta, jak mozna w ogole podniecac sie wypowiedzia kobiety, ktora w minutowej wypowiedzi uzyla chyba ze 40 razy slowa FUCK, trzymajac na kolanach male dziecko?.....My tez mamy w Polsce ELEMENT, kazdy kraj ma. Nie ma o co robic sprawy.

Gość fgfgdfgfd
Nie odczuwam nienawiści do Arabów. Do Ukraińców też nie. Pisz za siebie. Ta kobieta uprawiała publiczną dyskryminację rasową, kazała wypierdalać m.in. Polakom i "czarnuchom". Totalne przegięcie. Pizda pierdolona na brytyjskim socjalu mająca się za intelektualistkę no... a wykształcenie podstawowe sądząc po brukowym języku, co drugie słowo to kurwa, pierdol się i wypierdalaj... brak słów🖐️

Gość czesc_cipy
łat e lawli aksent. aj felt in low

Gość fgfgdfgfd
O, właśnie dotarłem do informacji, że została aresztowana. Miło bo była chodzącym zagrożeniem, dziś drze mordę, a jutro chwyci za nóż. W dodatku skazałbym ją dodatkowo za demoralizację małego dziecka.

Gość aaaaaaaaaaaaah
a kto opisze co oni mowia? bo nie nadazam tlumaczyc :O

Gość brbrberfszb
ale czemu ona w ogóle zaczyna taki temat? o co chodzi? a ta druga laska białą co na końcu na nią krzyczy to co mówi?

Gość fgfgdfgfd
Spodobała mi się ta wypowiedź - posłużyła się dzieckiem jak żywą tarczą bo gdyby była sama to chyba ktoś by ją za okno wystawił w połowie tej chorej sceny. Okropna, ciężko chora kobieta :(

Gość no właśnie jakby
nie dziecko to by jej wpierdolili :P

Gość aaaaaaaaaaaaah
biedny chłopczyk :( a co ta kobieta na koncu wrzeszczy ?

Gość fgfgdfgfd
Ona bardzo mocno zaatakowała murzynkę stojącą obok "kamerzysty" i padały tam wręcz faszystowskie sformułowania. Dostała za to zjeby od tej po prawej stronie która kazała się jej zamknąć "bo tu są dzieci", a ta idiotka "to co, ja też mam dziecko". Zwroty typu "czarnuchy wykurwiać do swojego kraju i tam się rządzić" to kompletna patologia, w tym właśnie momencie młody bambo za nią zdjął sakwę i chyba chciał jej wjebać... ktoś go powstrzymał na szczęście.

Gość jfgjfyy
ale wiadomo, czemu w ogóle zaczęła się odzywać?

Gość fgh
ta kobita wrzeszczy ze brudne polaki maja spierdalac do siebie bo zabrali jej prace

Co jej w ogóle jest? Ledwo wydukała z siebie tych kilka powtarzających się wyrazów 0.o

Gość fgfgdfgfd
Dziecko przeżyło traumę... ma minę jakby się wstydził za matkę ale jest tak oszołomiony, że nawet się nie rozpłakał... obawiam się, że ona takie same metody stosuje na niego w domu. Terror i przemoc psychiczna. Oby jej odebrali tego biednego małego, a tę kurwę do czubków od razu. Oficjalnie aresztowana za wrogie wypowiedzi na tle rasowym.

Gość fgh
i ma racje, niech kazdy sojej dupy w swojej ojczyznie pilnuje

Gość fgh
czarni i araby niech spierdalaja do siebie to nie rasizm to rzeczywistosc nikt ciapatych nie cierpi

Paskudna sytuacja - nawet za bardzo nie ma się gdzie odsunąć od takiej baby. Tragedia...no, ale tacy ludzie zdarzają się wszędzie, nie tylko Brytyjczycy tak mają.

Przypominam tylko, że chyba pierwszy zaczepił ją czarnoskóry obywatel, co niestety nie zostało nagrane, bądź wycięte. Użył słowa ''white''...

Gość jfgjfyy
a skąd wiesz?

Gość fgfgdfgfd
Owszem, nikt ciapatych nie cierpi ale co innego pomyśleć, a co innego drzeć się na cały wagon o tym. Szkoda, że jeszcze nie wydarła się, że należałoby poderżnąć gardła wszystkim napływowym. Durna cipa która nie rozumie, że miliony robotników spoza UK budują potęgę królestwa podnosząc PKB, umacniając walutę, socjal, konsumując, itd.

Gość fgfgdfgfd
Sama królowa powinna skomentować ten skandaliczny ton i agresję.

Czytałam komentarze pod klipem, co nie było łatwe, gdyż w przeciągu kilku sekund pojawia się nawet pięćset komentarzy. Widziałam kilkanaście, czy kilkadziesiąt, o tym, że czarny ją zaczepił i dlatego zaczęła tak krzyczeć. Nie stało się to w każdym razie bez powodu.

Gość qazsqazxc
jak ja zaczepił? co powiedział?