Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiuuuuuuuuuuulalalala

Angielka w tramwaju obraziła w swej wypowiedzi Polaków oraz czarnoskórych.

Polecane posty

Na YT jest mnóstwo klipów z udziałem różnych osób, które mogą być uznane za rasistów. Ten jednak stał się szczególnie popularny.

Z tego, co udało mi się przed chwilą wyczytać, to zdaje się, że jakiś czarny zobaczył ją z dzieckiem na kolanach i nazwał albo białą czarownicą, albo białą suką (witch albo bitch).

Gość to się nazywa manipiulacja
jakiś czarny ją przezwał albo dziecko i ona jako matka zaczęła się bronić, ona raczej nie pochodzi z nizin społecznych, raczej ta druga angielka co mówi, żeby ona się zamknęła i ten czarny z tyłu co chciał bić kobietę z dzieckiem, bo ona przezywa czarnych? co to za brak kultury ? z reakcji i komentarzy myślałam, że będzie gorzej strasznie przeklinała, a ona była po prostu zła

Ocho. Z ostatniej chwili. 'Views' przekroczyły 4 miliony. :P

to się nazywa manipiulacja jakiś czarny ją przezwał albo dziecko i ona jako matka zaczęła się bronić, ona raczej nie pochodzi z nizin społecznych, raczej ta druga angielka co mówi, żeby ona się zamknęła i ten czarny z tyłu co chciał bić kobietę z dzieckiem, bo ona przezywa czarnych? co to za brak kultury ? z reakcji i komentarzy myślałam, że będzie gorzej strasznie przeklinała, a ona była po prostu zła Mamy tu paradoks, bo tego nie da się udowodnić bez świadków, którzy widzieli zajście, a nagrane jest tylko od momentu, gdy zaczyna swój wywód.

Gość dgsdgsrdtgdr
z resztą co za różnica? jeśli jakiś czarny ją przezwał to dawało jej to prawo do wejscia w polemikę tylko z tym czarnym i tylko na jego temat, a nie obrażania wszystkich czarnoskórych i jeszcze bonusowo polaków nie mam nic wspólnego z kolesiem, który rzekomo ją obraził a ona za to obraziła mnie i moich bliskich...

z resztą co za różnica? jeśli jakiś czarny ją przezwał to dawało jej to prawo do wejscia w polemikę tylko z tym czarnym i tylko na jego temat, a nie obrażania wszystkich czarnoskórych i jeszcze bonusowo polaków nie mam nic wspólnego z kolesiem, który rzekomo ją obraził a ona za to obraziła mnie i moich bliskich... Owszem, zrobiła to. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że są jakieś okoliczności łagodzące. Choć fakt, również mnie zabolało, bo wszyscy chcemy po prostu przeżyć, nic nie poradzimy na to, że TAM są na to większe szanse niż w Polsce...

Gość fjhgdfh
fiuuuuuuuuuuuuuuuuu skad ty sie kurwa urwalas???? ona zaczela !!!!!!!ona pochodzi z croydon!! tam gdzie zamieszki w ukmialy miejsce,gdzie mieszkaja wlasnie nizsze spolecznosci.Ten czarny z tylo to leb powinien je ujebac..gdyby nie to dziecko..Wiesz za co ?? posluchaj sobie!! Tu nie chodzi o przezywanie tylko o RASIZM!! Ona jest nacpana....i mam nadzieje ze to dziecko nie bedzie sierota!!

Gość GNK
Po co się emigranci pchają do UK? Bo w swoim raju nie potrafili zarobić? Bo Polaczki nie potrafiły być patriotami i obalić rządow złodziei? Ma rację i nie dziwię się jej, ze czuje niechęć do emigrantów, bo przynoszą ze sobą patologię. Przeważnie za granicę wyjeżdżają odpady.

Gość GNK
kraju, nie raju.

zgadzam się GNK, przeważnie wyjeżdżają z kraju odpady ludzkie i patologia czarny mężczyzna ma prawo uderzyć kobietę, bo tak mówi rasistowskie teksty? NIGDY

fjhgdfh fiuuuuuuuuuuuuuuuuu skad ty sie k**wa urwalas???? ona zaczela !!!!!!!ona pochodzi z croydon!! tam gdzie zamieszki w ukmialy miejsce,gdzie mieszkaja wlasnie nizsze spolecznosci.Ten czarny z tylo to leb powinien je uj**ac..gdyby nie to dziecko..Wiesz za co ?? posluchaj sobie!! Tu nie chodzi o przezywanie tylko o RASIZM!! Ona jest nacpana....i mam nadzieje ze to dziecko nie bedzie sierota!! Urwałam się z tego samego kraju, co ty. ;) Tyle, że ja staram się to obwąchać ze wszystkich stron, bo żal mi po prostu osoby, której paskudny wybryk został przez kogos nagrany. Owszem, zasłużyła na to, ale ja tak po prostu współczuję komuś, kto trafił na usta całego świata i kto wie, czy nie będzie za nią to łaziło do końca życia. Każdy jest w jakimś tam stopniu rasistą, ale trafiło akurat na nią, że ją nagrano. TO mi się nie podoba.

Gość fjhgdfh
Po to zeby sie nie martwic o jutro dla naszych dzieci!!!!!!!! W dupie mam patriotyzm!! a tym bardziej polski rzad buhahha..patologia to wlasnie ta kobieta ktora pokzala przyklad do nasladowania dla wlasnego dziecka...wstyd! Ta kobieta ma teraz prz..chlapane jednym slowem. Jak ja ktos dorwie na ulicy, to mam nadzieje ze krzywdy jej nie zrobia!!

Gość fjhgdfh
fiuuuuuuuuuuuu ona ma 35 lat i jest dorosla osoba i matka!! i powinna byc odpowiedzilna za wlasne czyny!!!!!!!!! tym bardziej kiedy ma dziecko ze soba!! dla mnie jest to karygodne i koniec.!!!no chyba ze jest pod wplywem narkotykow..a na to wyglada!!

jeżeli jakiś czarny mężczyzna ją pobije za to co powiedziała, to tylko potwierdzi, że ona miała rację

Gość fjhgdfh
ciekawa jestem gdzie mieszkacie madrale...

Gość Rashoomoon
Rasizm?Co pieprzysz człowieczku.Ona nawet obok rasistow to nie stała.Zwykłe teksty wypitej lub naćpanej panienki.I tyle. W mediach panuje jakieś chore i ogólnie pojebane podniecenie ta sprawa.Ludzie dostają jakieś histerii. Kiedy na jednym z portali a między innymi na YT pokazano nagranie z monitoringu w metrze gdzie trzech typków typu "chavs"bije młodego chłopaka dla zabawy a następnie zrzuca z wiaduktu na tor z dużej wysokości w czego rezultacie chłopak zmarł to śledztwo mimo dobrej jakości nagrań trwało miesiącami. A samo nagranie w ciągu roku nie zebrało nawet jednej piątej komentarzy co to nagranie w ciągu doby. To świadczy o tym iż naprawdę dzieje źle. To jest dowód na to jakaś relatywną moralnie histerie ludzi. Na to że gdy tylko jakiemuś zachowaniu da się przypisac rasistowski kontekst to urządza się choćby to było pierdniecie komuś w nos-jakiś rodzaj jebniętego trybunału medialnego.W takim "tramie"czy "metrze"jak łobuzy ożenią komuś komuś to gdy umrze a okaże się że chodziło o kasę a nie o kolor skóry czy narodowość to się sprawę olewa.Wszyscy biorą oddech ulgi.Wiecie ilu ludzi ginie co roku na ulicach Londynu albo dlatego że ktoś się naćpał i kogoś zadźgał bo miał ochotę albo zrobił to dla kasy.Kiedy wreszcie zrobią akcje "Give the violence red card".Co to za jakieś pojebany temat zastępczy.Wiecie jakie są prawdziwe przyczyny tego typu zachowań?To fakt,że jest źle,trudno o pracę i poglębia się kryzys. Agresja może być kanalizowana w różnych kierunkach a rasizmem głęboko ugruntowanym to ma de facto gowno wspólnego.Owszem.Jej teksty były nieetyczne ze wg na formę i treść-szkoda też dziecka bo teraz gra się i jego wizerunkiem bezw internecie bez jego zgody ale ogarnijcie się.Bez głupich tekstów o urywaniu komuś głowy bo żal czytać takie gowniane texty.

Gość angel..still falling
OHOHOHO..zapraszamy do londynu kolego. Zobaczysz co tu maja do powiedzenia o tej pani.

Ty widzisz to inaczej,poczytaj co moia anglicy w uk i nie tylko o tej sprawie.;)

Gość Rashoomoon
angel..still falling-Goowno mnie obchodzi zbiorowa histeria stada baranów umiejętnie podpuszczanych system. Bardzie mnie interesuje to co myślą mieszkańcy Londynu o tym iż wychodząc nocą do sklepu mają przy dupie gowno i myślą czy to będzie ich ostatni wypad czy będą dalej żyć.Kiedy Mer Boris Johnson po podpaleniu i pobiciu człowieka[wskutek czego poniósł śmierć] przez chuliganów jakim próbował udaremnić zabawę w dewastacje samochodu na ulicy-zalecił ażeby nie interweniowali dla własnego bezpieczeństwa w tego typu wypadkach bo nic dobrego z tego nie będzie to zrozumiałem ze urządzanie histerii wokół podpitej typiary jadących wszystkich nie-brytyjczykom z krwi i kości po kolei w tramwaju pachnie fałszem i załkamiem.To stanowi dowód jak łatwo mimo ciężkich warunków i dużego zagrożenia innymi patologiami jest sterować ludźmi.To jest droga do nikąd-Przez tego typu akcje ludzie się tolerancji nie nauczy.Jeśli piszesz iż "W Londynie coś" już "myślą"o tej "Pani"to tylko dowód na to że ludziom chyba nie jest tak źle skoro się takimi głupotami absorbują.

oj,o tej pani mowi cale uk, nie tylko londyn.

Gość mimo wszystko mam nadzieję
że nie poniesie zbyt dużej odpowiedzialności

Gość vgb fcbfb
widac z eta kobita ma cos z glowa bo i zachowuje sie jak nienormalna

Gość może i jest nienormalna
ale to nie powinno zostać wrzucone na youtube