Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa dupa dupa

czy faceci widza cos innego oprocz fajnego cyca i dupy ?

Polecane posty

Gość dupa dupa dupa

jakas iskierka nadziei ?

Gość trollin_evry_dej
lodówke, samochód i ... mozliwosc kontemplacji nad ostatnim tomikiem poezji zeszlorocznego noblisty. ale ze nie znasz sie co najmniej na 2 z 3 w/w tematów to nie dziw sie ze mierzysz wszystkich facetow jedna miara, miara swojego prymitywu

Gość ewazsgfgre53q5rt5ry7hgnbf v
miara swojego prymitywu prymitywizmu chyba.... chciałeś/aś zabłysnąć ale się nie udało....

Gość ojeciec
:D, ukazał się męski intelekt:D, "miara prymitywu":D.O kurwa!:DDD

Gość dupa dupa dupa
pff czego wiecej niby...wiadomo tylko sex sie dla was liczy, nawet jak macie kobiete to inne was kreca

jestem kobietą i powiem CI że i owszem -widzą . Twój celulit na mózgu , jest jakaś garsta panów których on podnieca.

Gość taki_o.
a was kręcą przyjaciele swoich chłopaków- i wczesniej czy później ciągacie się z nimi za plecami swoich chłopaków :)

Gość POJAWIANIE SIE TAKICH
debilnych pytań w głowach kobiet ma gdzieś przyczynę, zapewne nie czyta taka pani nic po za kobiecą prasą

nawet nie wiem czy mi zalezy na szacunku ze strony debilek mających tego typu rozkminki, a nie myślą co chcą, wesołych świąt

*niech

Gość obmh
dokładnie, dupa i spółka to tylko wabik i wartościowy facet zbyt długo na tym się nie skupia...predzej czy później szuka czegoś ponad to :)

Gość ja jeszcze widze
rybe i ser w sumie malo interesuje ale coz poczac

Gość obmh
co głodnemu na myśli, to widzi :D

Gość obmh
Wbacz Regres, ale Ciebie nie podejrzewam o widzenie czgokolwiek poza kafeterią :)

ale Ciebie nie podejrzewam o widzenie czgokolwiek poza kafeterią" to załóz oksy :P

Gość mi mala z pracy
nastepny temat zalozony przez paszteta? :P

Gość mi mala z pracy
od siebie dodam, ze faceci widza jeszcze fajne zadbane wlosy, oczy i zmyslowe usta;) Regres- zaprzeczysz? :P

nie zaprzeczę dodam jeszcze że patrzymy też na zadbane stopy ;)

Gość grzeszgorz
Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne. Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami. Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyną, ktora była bardzo namietna. Jednak była zbyt uczuciowa, o wszysko płakała, latwo sie denerwowala. Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc jakas "stabilna" dziewczyne. Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie z zycia. Zycie stalo sie przygnebiajace. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego. W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za nia nadazyc. Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims flirtowala. Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez przyszlosci. Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami. Kiedy juz mialem 31 lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca twardo na ziemi Ozenilem sie z nia. Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala wszystko co mialem. Teraz mam 40 lat i szukam po prostu dziewczyny z duzymi cyckami.