Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszołap

Dlaczego kobiety głaszczą ciężarne po brzuchach???

Polecane posty

Gość Duszołap

Koleżanka z pracy jest już w dość zaawansowanej ciąży i niemalże wszystkie kobiety, dziewczyny dotykają jej brzucha. Ona sama z tego powodu nie wygląda na specjalnie zadowoloną, a ja bym chyba im wszystkim ręce powyrywała. Nie lubię jak mnie obcy ludzie dotykają. Co to za obsesja głaskania brzucha kobiet ciężarnych???

Gość juergen froyer
daj spokoj

Gość Duszołap
Ale co daj spokój? Czemu żadna się nie zastanowi, że ktoś może odczuwać dyskomfort.

A języka w buzi nie ma? jak się je nie podoba to niech to powie a nie tylko się krzywi.

Gość Duszołap
Pewnie, że można powiedzieć, jak ja zajdę w ciążę i któraś będzie mnie próbowała macać po brzuchu, to jej powiem, że nie lubię tego. Ja pytam co w kobietach jest takiego że jak widzą kobietę w ciąży to od razu lecą z łapami żeby pogłaskać, nie zastanawiając się nawet czy ktoś tego chce.

Gość jasnowidzka teresa
ja głaskałam znajomą :) obcej w zyciu bym nie dotkneła :P głaskałam z zazdrosci :P bardzo jej zazdroszczę :P

Gość inga562222
a ja znam też przypadki, że przychodzą znajomi i wszyscy macają faceci też. aż facet zwrócił im uwagę. walnięte to co ?

Co z tego, że koleżance zazdrościsz brzucha, może ona nie lubi takiego kontaktu. Dla mnie takie macanie jest po prostu chamskie.

Gość Duszołap
jasnowidzka teresa, dla mnie znajoma, koleżanka z pracy, ktoś kto nie jest mi bliski to osoby których dotyku nie lubię.

Gość jasnowidzka teresa
najpierw pytam czy mogę :P zreszto nie macam namolnie tylko dotykam i trzymam rekę max 3 sekundy :P raptem 2 razy to zrobiłam :P wielkie rzeczy :P

Gość jasnowidzka teresa
moja znajoma to kolezanka z pracy z ktora bardz dobrze sie znamy i przyjaznimy :P moze powinnam napisac przyjaciółka :P ale to za duze słowo jak dla mnie :P

Gość zyta wróóóóóóóóóóóć
jesteście dzikie i tyle w tym temacie

Gość to jest taki odruch coś w styl
"jak cudownie ,że tam siedzi dzidziuś" owszem to jest irytujące ale wielu ludzi myśli ,ze sprawi tym kobiecie przyjemność .Ja nie miałam tego problemu .

Może jestem dzika, ale inni mogliby to uszanować. Nikomu krzywdy nie robię tym, że nie lubię dotyku innych ludzi. Jedyną osobą, której dotyk lubię jest mój facet i koniec. Aż strach w ciążę zachodzić, bo się zlecą wszystkie nawiedzone baby i zaczną mnie macać i krzywo patrzeć jak tylko im powiem, żeby tego nie robiły.

Gość to na szczescie
te macanie :)

Gość asdewq
ja slyszalam ze jak sie poglaszcze brzuszek ciazowy to tez mozna zajsc w ciaze :)

Gość Duszołap
I ktoś wierzy w takie pierdoły????

Gość jasnowidzka teresa
alanaya dlaczego nie mówisz że sobie nie życzysz dotykania? Gdy byłam w ciąży nikt nieznajomy nie miał prawa mnie dotknąć od razu się odwracałam jak wyciągali łapy i mówiłam NIE! co innego znajomi jak zapytają a ja wyrażę chęć to czemu nie :P

Pamiętam jak moja mama kiedy była w ciąży zaszokowała jedną babę :D tamta zaczęła ją obmacywać po brzuchu to moja mama ją też :D Babsko było w szoku :p

Gość hmm*hmm
mi sie takie cos na szczescie nie przytrafilo zeby mnie jakies obce babsko po brzuchu macalo hehe ale 2 kolezanki tak z ciekawosci chcialy dotknac ,oczywiscie zapytaly:)

Gość Killerus
Lesby jakieś posrane

Gość z tym glaskaniem brzucha
to fakt, sama sie smialam z zabobonow i zaciazylam ;)